Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Καλαφάτης σε Μπουτάρη: “Δεν μπορείς να σφυρίζεις αδιάφορα”!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η ακύρωση του διαγωνισμού για τη συντήρηση και επισκευή των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων από την επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου, βρέθηκε στο επίκεντρο της σημερινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Θεσσαλονίκης.

“Περιμένω να τελειώσει και η προανάκριση από τον εισαγγελέα για όσα αναφέρονται στην ένορκη διοικητική εξέταση. Δεν είναι τα πράγματα έτσι όπως τα φαντάζεσθε. Έχουμε μεγάλο πρόβλημα με την επίτροπο”, υποστήριξε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης.

Από την πλευρά του ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Σταύρος Καλαφάτης, επισήμανε πως “το θέμα των διαγωνισμών της αντιδημαρχίας Καθαριότητας αρχίζει και ζέχνει. Βρομίζει αντί να καθαρίζει. Η ευθύνη, για να βάλεις το μαχαίρι στο κόκαλο και να μην κρυφτείς πίσω από μία Ένορκη Διοικητική Εξέταση, έρχεται σε σένα δήμαρχε. Δεν μπορείς να σφυρίζεις αδιάφορα”.

Η διενέργεια του διαγωνισμού αποφασίσθηκε, κατά πλειοψηφία, τον Ιούλιο του 2014 από το δημοτικό συμβούλιο, με το έργο να είναι προϋπολογισμού περίπου 250.000 ευρώ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε