Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Καλαμάτα: Ο Λάκης Γαβαλάς και οι αδιάκριτες ερωτήσεις που δεν αρνήθηκε να απαντήσει (Φωτό)!

ΦΩΤΟ από gargalianoionline.gr
ΦΩΤΟ από gargalianoionline.gr

Στην Καλαμάτα βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Λάκης Γαβαλάς.Αφορμή πάντως δεν είναι μόνο οι γιορτινές ημέρες του Πάσχα…

αλλά και το γεγονός ότι πρόκειται να γίνει νονός σε ένα παιδάκι με τη βάπτιση να γίνεται στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα. Η εκκεντρική του παρουσία, όπως αναμενόταν, συγκέντρωσε τα βλέμματα αρκετών, που τον συναντούσαν σε διάφορα σημεία της πόλης, όπως στο εστιατόριο «Fish and Pasta Kannas» στη Μαρίνα Καλαμάτας. Ο Λάκης Γαβαλάς μάλιστα δεν αρνήθηκε να αποκαλύψει την ηλικία του, σε όσους τον ρωτούσαν. Γεννήθηκε το 1952 στον Πειραιά, έχει δύο αδερφές και ο πατέρας του διατηρούσε εργοστάσιο κοπής μαρμάρων με μεγάλο προσωπικό δυναμικό.

Από ένα πείσμα ξεκίνησε να εργάζεται σε τσαγκαράδικο στο Μοναστηράκι σε ηλικία 17 ετών και αυτό υπήρξε και η αφορμή για να αγαπήσει τα αξεσουάρ. Σε ηλικία 21 ετών πήγε στην Ιταλία, όπου και έμεινε για 9 χρόνια. Ερχόμενος σε επαφή με τα μεγαλύτερα ονόματα της ιταλικής μόδας έμαθε πολλά.

Στην Ιταλία αγάπησε τη μόδα σε όλο της το μεγαλείο και εκεί του μπήκε το… μικρόβιο να ασχοληθεί μαζί της. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, άνοιξε ένα μαγαζί στη Ρόδο με ρούχα από ημιεπώνυμες ιταλικές φίρμες που τα πουλούσε σε πολύ καλές τιμές.
Το επάγγελμα του εισαγωγέα ρούχων -με ακριβές μάρκες- είναι τελικά αυτό που θα τον αναδείξει σε μεγάλο επιχειρηματία στον χώρο τoυ fashion business.

Πηγή Φωτό: gargalianoionline.gr
 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε