Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Καλαμάτα: ”Βάλτε λουκέτο στα ρολόγια της ΔΕΗ και μην ανοίγετε στους υπαλλήλους”!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Αυτά αναφέρονται μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση του ΠΑΜΕ – Το πρωί μέλη του, μπλόκαραν τη διακοπή ρεύματος σε σπίτια, που δεν πλήρωσαν το ”χαράτσι”…

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα μέλη του ΠΑΜΕ απέτρεψαν δυναμικά τη διακοπή ηλεκτροδότησης σε δέκα σπίτια στην Καλαμάτα, που δεν είχαν πληρώσει το ειδικό τέλος ακινήτων. Μέχρι τώρα, συνολικά στη Μεσσηνία, είναι προς διακοπή ηλεκτροδότησης 374 κατοικίες και καταστήματα.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση του ΠΑΜΕ Μεσσηνίας «οι ταξικές δυνάμεις του ΠΑΜΕ και των σωματείων που συσπειρωνόμαστε σε αυτό βρισκόμαστε σε συνεχή αγώνα και θα προσπαθήσουμε, όσο περνάει από το χέρι μας, να μπλοκάρουμε τις διακοπές ρεύματος. Θα μας βρίσκουν συνέχεια μπροστά τους».

Στην ανακοίνωση καλούνται όσοι δεν πλήρωσαν τους λογαριασμούς αλλά και αυτοί που το έκαναν να είναι σε επιφυλακή, να βάλουν λουκέτο στα ρολόγια της ΔΕΗ και να μην ανοίγουν την πόρτα στα συνεργεία.

Παράλληλα, το ΠΑΜΕ εξήγγειλε κινητοποίηση την προσεχή Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου, με συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα γραφεία της ΔΕΗ στις 8:00 το πρωί και την προσεχή Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου στα διοικητικά γραφεία του ΙΚΑ, στην οδό Φιλελλήνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
ΔΕΗ στο Newsit: Τις αυξήσεις στα τιμολόγια τις αποφάσισε ο Παπακωνσταντίνου!

Ανακοινώθηκαν οι αυξήσεις φωτιά στην ΔΕΗ που μόνο 9,2% δεν είναι! – Φωτιά και στο νυκτερινό

Η ΔΕΗ λέει ότι οι αυξήσεις είναι μικρές και… δίκαιες!

Νέο “ηλεκτροσόκ” για καταναλωτές και επιχειρήσεις

Θα απογειωθούν οι λογαριασμοί της ΔΕΗ – Αύξηση 9,2% ανακοίνωσε ο Παπακωνσταντίνου


Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε