Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Καλάβρυτα: Τσακώθηκαν και… πέθανε!

Καλάβρυτα: Τσακώθηκαν και… πέθανε!

Μοιραίο στάθηκε ένα έντονο φραστικό επεισόδιο που είχε με πελάτη του στο γραφείο, δικηγόρος από τα Καλάβρυτα που τελικά πέθανε από ανακοπή καρδιάς. Για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο κάνει λόγο το κατηγορητήριο.

Ολα συνέβησαν προχθες το βράδυ, όταν ο 62χρονος δικηγόρος είχε αντιπαράθεση με 52χρονο πελάτη του. Οι δύο άνδρες αποφάσισαν να πάνε στο Αστυνομικό Τμήμα για να επιλύσουν τις διαφορές τους.

Ο δικηγόρος όπως γράφει το atrastimes.gr επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του πελάτη του προκειμένου να πάνε στο τμήμα όταν ξαφνικά αισθάνθηκε αδιαθεσία. Ο 52χρονος πελάτης μετέφερε ο ίδιος τον δικηγόρο στο Κέντρο Υγείας, όμως ήταν αργά…

Ο 52χρονος πελάτης του άτυχου δικηγόρου ωστόσο διώκεται με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο, έστω και αν ο δικηγόρος υπέστη έμφραγμα.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο 52χρονος πελάτης επιβάρυνε την κατάσταση της υγείας του δικηγόρου με τον οποίον είχαν διαφορές.

Μάλιστα δύο ημέρες νωρίτερα τον είχε επισκεφθεί στο σπίτι του, τον είχε εξυβρίσει και ο δικηγόρος του είχε υποβάλει μήνυση.

Και όλα αυτά γιατί του ζητούσε πίσω, χρήματα που του είχε δώσει για τον χειρισμό μίας υπόθεσης.

Διαβάστε επίσης:

Αχαΐα: Δικηγόρος έπαθε ανακοπή και πέθανε μετά από καβγά με πελάτη του
Αγωνία για την 6χρονη Ιφιγένεια – Αναζητούν τον οδηγό που την εγκατέλειψε

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε