Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Καμένα Βούρλα: Φρίκη! Τον έφαγαν τα άγρια ζώα

Καμένα Βούρλα: Φρίκη! Τον έφαγαν τα άγρια ζώα

Ανατριχιαστικές εικόνες με το άψυχο σώμα ενός 87χρονο να έχει κατασπαραχτεί από τα άγρια ζώα.

Δεν πίστευαν στα μάτια τους ο ηλικιωμένος γείτονας με το γιο του, αλλά και οι αστυνομικοί αργότερα, όταν βρήκαν μέσα στο χωράφι ότι είχε απομείνει από τη σορό του 87χρονου. “Ούτε στο σινεμά δεν έχω ξαναδεί τέτοιες ανατριχιαστικές εικόνες”, είπε στο LamiaReport ο άνθρωπος που τον βρήκε.

Ο άτυχος ηλικιωμένος έμενε μόνος του στον οικισμό Σκίτσα των Καμένων Βούρλων. Σύμφωνα με μαρτυρίες είχε να δώσει σημεία ζωής περίπου 5 ημέρες και χθες το πρωί τον αναζήτησε ο ταχυδρόμος για τη σύνταξη.

Επειδή δεν τον βρήκε, απευθύνθηκε σε έναν γείτονα κι εκείνος με την σειρά του, που τον είχε δει την περασμένη Παρασκευή, τον αναζήτησε στο σπίτι και μετά μαζί με το γιο του άρχισαν να ψάχνουν την περιοχή.

Σύντομα βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα. “Τέτοιο πράγμα ούτε στο σινεμά και στα ντοκιμαντέρ δεν έχω ξαναδεί… Τα άγρια ζώα τον είχαν κατασπαράξει… Είχαν απομείνει τα κάτω άκρα και ένα μέρος της λεκάνης και πιο πέρα βρήκαμε το κρανίο… Δεν είχε απομείνει τίποτα άλλο, ούτε τα κόκαλα”, δήλωσε στο LamiaReport ο γείτονας.

Ο ηλικιωμένος πιθανότατα να πέθανε από παθολογικά αίτια, λίγο πιο πέρα από το σπίτι και τη σορό του να την κατασπάραξαν αγριογούρουνα, από τα οποία βρέθηκαν και ίχνη ή άλλα άγρια ζώα. Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα τι ακριβώς συνέβη, ωστόσο η ιατροδικαστική εξέταση θα ρίξει φως στη μακάβρια υπόθεση.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε