Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 27 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Κανονικά η μεταφορά των μαθητών στην Κρήτη

Κανονικά η μεταφορά των μαθητών στην Κρήτη
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 30.10.2011 | 12:53
Πρώτη δημοσίευση: 30.10.2011 | 12:46

Οι λεωφορειούχοι σε όλο το νησί ανέστειλαν την εφαρμογή της απόφασής τους να διακόψουν τα δρομολόγια.

Κανονικά θα εκτελούνται από αύριο οι μεταφορές των μαθητών από και προς τα σχολεία τους με τα λεωφορεία του υπεραστικού ΚΤΕΛ.

Οι λεωφορειούχοι σε όλη την Κρήτη όπως γράφει το cretalive.gr  ανέστειλαν την εφαρμογή της απόφασής τους να διακόψουν τα δρομολόγια, μετά και τη δέσμευση της Περιφέρειας ότι εντός της εβδομάδας, πιθανότατα την Τρίτη, θα υπογραφεί η σχετική σύμβαση, που είχε κολλήσει στα γρανάζια της γραφειοκρατίας.

Μιλώντας στη Νέα Τηλεόραση, ο προϊστάμενος κίνησης του υπεραστικού ΚΤΕΛ Χανίων-Ρεθύμνης, Μιχάλης Τσουπάκης, ανέφερε ότι βρέθηκε η "χρυσή" τομή με τη δέσμευση της Περιφέρειας Κρήτης και δεν συντρέχει λόγος να μη γίνουν οι μεταφορές των μαθητών.

Οι λεωφορειούχοι έχουν ήδη συνάψει δάνειο με τράπεζα για την καταβολή του 80% του ποσού που προβλέπεται από τη σύμβαση, πληρώνοντας από την τσέπη τους εν αναμονή των υπογραφών.

Μετά και την υπογραφή της σύμβασης, η τράπεζα θα εισπράξει το ανάλογο ποσό και έτσι οι μεταφορές των μαθητών θα γίνουν κανονικά μέχρι και το τέλος της σχολικής χρονιάς.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο