Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Καρδίτσα: “Σκέφτηκα να σκοτώσω τα παιδιά μου”

Επτά άτομα πρέπει να ζήσουν με 500€ - ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Επτά άτομα πρέπει να ζήσουν με 500€ - ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ομολογία σοκ από μητέρα πολυμελούς οικογένειας που δηλώνει απελπισμένη από τα χρέη! Δείτε το βίντεο…

“Είμαστε 7 άτομα και ζούμε με μία σύνταξη των 500€. Δεν τα βγάζουμε πέρα. Από τα πέντε παιδιά μου, τα 3 αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας και δεν μπορώ να εργαστώ. Πρέπει να κάθομαι σπίτι για να τα φροντίζω και δεν έχουμε βοήθεια από πουθενά”. 

Η κυρία Καρβούνη ζει με τα 5 της παιδιά και τη γιαγιά τους, σε ένα τρισάθλιο σπίτι λίγων τετραγωνικών, που μετατράπηκε από κατάστημα σε κατοικία. Πριν από 15 μέρες η ΔΕΗ, έκοψε το ρεύμα για οφειλές που φτάνουν τα 1.472€. 

Η μητέρα αποκαλύπτει στην τοπική εφημερίδα “Η Αλήθεια”, πως η απόγνωση στην οποία έχει περιέλθει παραλίγο να γίνει αιτία για να σκοτώσει τα ίδια της τα παιδιά: “Σκέφτηκα να ρίξω σε μια πίτα ποντικοφάρμακο και να σκοτώσω τα παιδιά μου. Η κουμπάρα μου κατάλαβε τι είχα στο μυαλό μου και με απέτρεψε”.

Το πρώτο παιδί της οικογένειας, ένα 17χρονο κορίτσι, είναι άτομο με ειδικές ανάγκες. Το τέταρτο, επίσης κορίτσι 2,5 ετών, αντιμετωπίζει σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα και έχει ήδη υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Το πέμπτο παιδί, κοριτσάκι και αυτό, μόλις ενός έτους, έχει γεννηθεί με ισχιοσχιστία.

Με τη δημοσιοποίηση του θέματος η οικογένεια Καρβούνη, ελπίζει να ευαισθητοποιηθούν οι αρμόδιοι φορείς και οι κοινωνικές υπηρεσίες…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε