Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Καρδίτσα: Το τελευταίο μεροκάματο για έναν 38χρονο ελαιοχρωματιστή

Καρδίτσα: Το τελευταίο μεροκάματο για έναν 38χρονο ελαιοχρωματιστή

Ο άτυχος άνδρας τραυματίστηκε θανάσιμα την ώρα της εργασίας του, πέφτοντας από ύψος 12 μέτρων…

O 38χρονος ελαοχρωματιστής βρήκε τραγικό θάνατο πηγαίνοντας απλά για να πάρει το μεροκάματο. Έπεσε από τον 4ο όροφο νεοανεγειρόμενης οικοδομής κατά τη διάρκεια ελαιοχρωματικών εργασιών και μπροστά στα μάτια των συναδέλφων του.

Άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Καρδίτσας, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν απλά το θάνατό του. Η σορός του μεταφέρθηκε στη συνέχεια στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Υπηρεσιακοί παράγοντες από το ΚΕΠΕΚ Κεντρικής Ελλάδος έσπευσαν να διερευνήσουν τα ακριβή αίτια και να συντάξουν την έκθεση αυτοψίας, η οποία θα διαβιβασθεί στην αρμόδια εισαγγελική αρχή.

“Σε περίπτωση διαπίστωσης παραβάσεων της εργατικής νομοθεσίας για την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων, θα επιβληθούν οι προβλεπόμενες διοικητικές και ποινικές κυρώσεις”, υποστηρίζει η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης σε ανακοίνωσή τους. Παράλληλα, εκφράζει τα συλληπητήριά της στην οικογένεια του άτυχου ελαιοχρωματιστή.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε