Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Καταπέλτης η ΕΔΕ για τον Λιμενικό που “βρέθηκε” σε συγκέντρωση της Χ.Α. στη Χερσόνησο

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο νεαρός λιμενικός από το Ηράκλειο κατηγορείται ότι με το αυτοκίνητο της υπηρεσίας του, στο οποίο άγνωστοι είχαν προκαλέσει φθορές, είχε πάει σε συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στη Χερσόνησο, τον περασμένο Νοέμβριο.

Την ΕΔΕ είχε διατάξει ο προηγούμενος λιμενάρχης Ηρακλείου Μανόλης Βαφείδης και είχε αναθέσει τη διενέργειά της σε αξιωματικό του λιμεναρχείου Ηρακλείου.

Σύμφωνα με το patris.gr η ΕΔΕ ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες και από τις καταθέσεις που ελήφθησαν και τα στοιχεία που συλλέχθηκαν προκύπτει ότι ο 34χρονος, ο οποίος είναι συνοδός σκύλου για τον εντοπισμό ναρκωτικών, “χρησιμοποίησε το υπηρεσιακό όχημα προκειμένου ιδιωτικά να πάει στην περιοχή και στην πολιτική εκδήλωση που γινόταν”.

Στην ουσία, η Ένορκη Διοικητική Εξέταση αποδίδει ευθύνες στον νεαρό λιμενικό και τα αρμόδια όργανα στα οποία εστάλη το πόρισμα της έρευνας θα αποφασίσουν για την ποινή που θα πρέπει να του επιβληθεί.

Ο ίδιος πάντως, έχει δηλώσει ότι δεν έχει καμία σχέση με τη Χρυσή Αυγή και ότι βρέθηκε στο σημείο για υπηρεσιακούς λόγους.

Διαβάστε ακόμα:

Θεσσαλονίκη: Ποινή φυλάκισης 8 μηνών σε παιδοχειρουργό για… φακελάκι

Κιλκίς: Τα κρασιά έκαναν το γιατρό… θηρίο – ”Πάρτα πίσω και φέρε καλύτερα 400€”!

Στην Ψυχιατρική του ΠΑΓΝΗ ο γιατρός που σκόρπισε τον τρόμο

Ξάνθη: Έπιασαν τον δραπέτη 5 χρόνια μετά

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε