Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 38 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Κατερίνη: Μετά τις πατάτες φέρνουν ελαιόλαδο χωρίς μεσάζοντες

Κατερίνη: Μετά τις πατάτες φέρνουν ελαιόλαδο χωρίς μεσάζοντες
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 13.04.2012 | 15:23
Πρώτη δημοσίευση: 13.04.2012 | 15:16

Μετά από την επιτυχημένη δράση προμήθειας πατάτας για το καταναλωτικό κοινό, απευθείας από τους παραγωγούς, η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας συνεχίζει τις δραστηριότητές της με την προμήθεια μεγάλης ποσότητας εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου.

Η πρόσκληση απευθύνεται προς όλους τους αγροτικούς συνεταιρισμούς της χώρας, αλλά και προς τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα επεξεργασίας ελαιοκάρπου, παραγωγής, τυποποίησης και εμπορίας ελαιόλαδου,
οι οποίες έχουν τη δυνατότητα να διαθέσουν από 50 έως 300 τόνους εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου, οξύτητας < 0,3%, εσοδείας 2012, σε συσκευασία μεταλλικού δοχείου χωρητικότητας πέντε λίτρων.

Για το σκοπό αυτό καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι προμηθευτές να πάνε στην πόλη της Κατερίνης, έτσι ώστε να δοθεί η ευκαιρία σε όλους τους πολίτες της τοπικής κοινωνίας να δοκιμάσουν το λάδι που πρόκειται να αγοράσουν και να συναποφασίσουν, μέσω δημόσιας ψηφοφορίας, την επιλογή του καταλληλότερου προμηθευτή.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να βρίσκονται την 22 Απριλίου 2012, από 10:00 έως 14:00, στην Κατερίνη για λάβουν μέρος στο δειγματισμό που θα οργανωθεί στην κεντρική Πλατεία της πόλης, στο διαμορφωμένο από τους εθελοντές χώρο.

Διαβάστε ακόμα:

Πατάτες Νευροκοπίου και στην Κρήτη

Ουρές για ένα τσουβάλι πατάτες στη Λαμία - "Έφυγαν" 54 τόνοι σε λίγες ώρες


   Διαδώστε αυτό το άρθρο