Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Καβάλα: Φορτηγατζής στον εισαγγελέα για επίθεση σε συνάδελφό του!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας οδηγήθηκε ο 41χρονος Έλληνας ιδιοκτήτης φορτηγού αυτοκινήτου που κατηγορείται…

ότι τα ξημερώματα της Δευτέρας (27-09-2010) μαζί με άλλους τέσσερεις συναδέλφους του, τραυμάτισαν ελαφρά 55χρονο αλλοδαπό οδηγό φορτηγού, στο οποίο προκάλεσαν υλικές ζημιές, αφού το ακινητοποίησαν με τρία ιδιωτικής χρήσης αυτοκίνητα πάνω στην Εγνατία οδό.

Ο 41χρονος ιδιοκτήτης που βαρύνεται με τις κατηγορίες της παρακώλυσης συγκοινωνιών, φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, απλής σωματικής βλάβης και παράνομης βίας αναγνωρίστηκε από τον οδηγό ύστερα από έλεγχο που πραγματοποίησαν αστυνομικοί, στον κόμβο του εμπορικού λιμένα Φίλιππος Β’ στην Εγνατία οδό, στο ύψος της Νέας Καρβάλης.

Ο δράστης, μαζί με τέσσερις συναδέλφους του, τα ακριβή στοιχεία των οποίων ακόμα αναζητούνται από τις αστυνομικές αρχές, όταν αντιλήφθηκαν ότι ένα φορτηγό κινούνταν με κατεύθυνση τη Θεσσαλονίκη, επιβιβάστηκαν σε τρία αυτοκίνητα και στο 165ο χλμ. της Εγνατίας οδού Θεσσαλονίκης – Καβάλας – Ξάνθης, στο ύψος του Σταυρού Αμυγδαλεώνα, το ακινητοποίησαν.

Δύο εξ αυτών πέταξαν στο δρόμο τον οδηγό του φορτηγού και οι υπόλοιποι δράστες τον χτύπησαν στο σώμα. Στη συνέχεια, με σιδηρολοστό έσπασαν το παρμπρίζ, τα φανάρια και τον κινητήρα του φορτηγού αυτοκινήτου

Ο 55χρονος οδηγός επικοινώνησε με τον ιδιοκτήτη του φορτηγού αυτοκινήτου και αυτός με τη σειρά του με την Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ. Ύστερα από έλεγχο που διενήργησαν εντόπισαν τον 41χρονο δράστη και τον προσήγαγαν στο Αστυνομικό Τμήμα Καβάλας, όπου αναγνωρίστηκε από τον παθόντα οδηγό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
4 επιθέσεις τη νύχτα από τραμπούκους των εθνικών οδών

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε