Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Καβάλα:Ο Άγ.Βασίλης για 10 άπορες οικογένειες ήρθε από την Αυστραλία!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Μια γυναίκα που απέκτησε περιουσία στην άλλη άκρη της γης, επέστρεψε, ντύθηκε Αγ.Βασίλης και έκανε πονεμένους ανθρώπους να χαμογελάσουν…

Αγάπη, αλληλεγγύη, ανιδιοτελή προσφορά προς τον συνάνθρωπό μας, είναι μερικά από τα μηνύματα των Χριστουγέννων, που ακόμα και σήμερα υπάρχουν άνθρωποι που τα υιοθετούν ως στάση ζωής.

Μία τέτοια περίπτωση είναι η Ελληνίδα, το όνομα της οποίας για ευνόητους λόγους δεν ανακοινώθηκε, η οποία ζήτησε τη συνδρομή του δημάρχου Καβάλας να της υποδείξει δέκα οικογένειες της πόλης, που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Στη συνέχεια, με απόλυτη διακριτικότητα, με τη συνοδεία ενός δημοτικού υπαλλήλου, επισκέφθηκε τις οικογένειες που της υπέδειξε η Διεύθυνση Πρόνοιας του Δήμου Καβάλας. Το δώρο της, μαζί με τις ευχές της να περάσουν όμορφα τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων, ήταν ένα σεβαστό ποσό για κάθε οικογένεια.

Η κυρία, με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, έλλειπε πολλά χρόνια στην Αυστραλία όπου και απέκτησε μια σημαντική περιουσία. Όπως έγινε γνωστό, η γυναίκα έχει προβεί σε ανάλογες ενέργειες και σε άλλους δήμους της Ελλάδας.

Ο δήμαρχος Καβάλας και πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Κωστής Σιμιτσής, υπογράμμισε τη σπουδαιότητα της συγκεκριμένης ενέργειας, ιδιαίτερα αυτές τις δύσκολες μέρες, και τόνισε πως επρόκειτο για ένα άνθρωπο με πολύ υψηλό αίσθημα ευθύνης και μεγάλη διάθεση για προσφορά προς συνανθρώπους μας, που έχουν πραγματικά ανάγκη.

Ο ίδιος επέλεξε να κοινοποιήσει τη θεάρεστη αυτή πράξη της γυναίκας, γράφοντας χθες βράδυ στο προφίλ του στο facebook: «Σήμερα μια αθώα ψυχή έδωσε τη χαρά σε δέκα οικογένειες, με μια μικρή και απλή χειρονομία. Τόσο απλά. Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου απλώς πρόσφερε την τεχνογνωσία της».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Θεσσαλονίκη:Η Χρυσή Αυγή σε ρόλο ΟΑΕΔ – Δείτε την αφίσα!

Σπάρτη: Δείπνο με κοψίδια για τον Ευάγγελο Βενιζέλο και στελέχη του ΠΑΣΟΚ!

Ηλεία: Μεθυσμένος επιτέθηκε σε λεωφορείο των ΚΤΕΛ με μαθητές!

Καλαμάτα: Αβάσταχτος πόνος για τον θάνατο της 19χρονης Μαρίας μετά από τροχαίο!

Αγρίνιο: Δεν φόρεσε κράνος και το πλήρωσε με τη ζωή του!

Πάτρα: Θάνατος από ”μαϊμού” viagra; – Ανησυχία για τις παραγγελίες στο ίντερνετ!

Ηλεία: ”Αστυνομικοί” έσπασαν στο ξύλο και λήστεψαν ζητιάνο!


Εύβοια:Το τέλος του κόσμου ξεκίνησε από την Ιστιαία – Βίντεο!


Αγρίνιο: Ο πιο… άτυχος τσαντάκιας – Χτύπησε τη λάθος στιγμή!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε