Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Κέρκυρα: 4 τσιγγάνοι πίσω από 20 διαρρήξεις!

ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.
ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

Εξαρθρώθηκε ακόμα μια ομάδα διαρρηκτών στην Κέρκυρα και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των τεσσάρων τσιγγάνων, για διαρρήξεις και κλοπές σε σπίτια, από τα οποία πήραν χρήματα, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, έχουν εξιχνιαστεί συνολικά είκοσι 20 υποθέσεις διαρρήξεων σε διάφορες περιοχές της Κέρκυρας.
Οι δύο από τους τέσσερις τσιγγάνους είναι ανήλικοι. Οι άλλοι δύο είναι ένας 24χρονος και μια 25χρονη.

Οι κλοπές στα σπίτια, έγιναν τους τελευταίους τρεις μήνες.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, οι δράστες κινούμενοι με διαφορετικά αυτοκίνητα, επέλεγαν τους στόχους τους και είτε με τη μέθοδο της απασχόλησης είτε με διάρρηξη, έκλεβαν από τα σπίτια χρήματα, χρυσαφικά και άλλα αντικείμενα.

Οι 24χρονος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς στο πλαίσιο επιχείρησης για κύκλωμα τοκογλυφίας στην Κέρκυρα, στο οποίο είχε διαπιστωθεί η συμμετοχή του. Από την εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας ταυτοποιήθηκε η παράλληλη δράση του και στη συστηματική διάπραξη διαρρήξεων.
Στην κατοχή του 24χρονου βρέθηκε ένα από τα αυτοκίνητα που χρησιμοποιούσε για να κάνει τις διαρρήξεις, το οποίο κατασχέθηκε (ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΦΩΤΟ).

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 24χρονου και των υπολοίπων συνεργών του διαβιβάστηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες περιπτώσεις διαρρήξεων.

Υπενθυμίζεται χθες, εξαρθρώθηκαν δύο ομάδες διαρρηκτών από υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας, με την εξιχνίαση δεκαοχτώ διαρρήξεων σε σπίτια και τη σύλληψη δύο Ελλήνων και ενός αλλοδαπού. Διαβάστε περισσότερα εδώ

Διαβάστε ακόμα:

Κρήτη: Ταυτοποιήθηκε ο σύζυγος υποψήφιας της Χρυσής Αυγής για την επίθεση σε αλλοδαπούς!

“Πολλή δουλειά και λίγα λόγια” λέει ο νέος υφυπουργός ΕΣΠΑ Κυριάκος Βιρβιδάκης

Ηράκλειο: Οικογένεια κτηνοτρόφων έκρυβε όπλα και βαρέλια με χασίς!

Χανιά: Καταγγέλλουν γυναίκα αξιωματικό της πυροσβεστικής για καψώνια!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε