Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Κέρκυρα: Απόλογήθηκε ο 20χρονος που σκότωσε 17χρονο – Βίντεο!

O 19χρονος οδηγείται ενώπιον της Δικαιοσύνης

Παραδόθηκε στην Αστυνομία τα ξημερώματα συνοδευόμενος από τη 19χρονη που αποτέλεσε την αιτία της φονικής διαμάχης, ο 20χρονος που φέρεται να δολοφόνησε το 17χρονο…

το βράδυ της περασμένης Τετάρτης (20-07-2011). Ο 20χρονος Αλβανός, αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοφορία και οπλοχρησία και για απειλή κατά της ζωής κατά συρροή.

Η 17χρονη κατηγορείται για απλή συνέργια στην ανθρωποκτονία ενώ νωρίτερα απολογήθηκε και ο 25χρονος που είχε συλληφθεί το βράδυ της Τετάρτης μετά το περιστατικό. Αντιμετωπίζει επίσης κατηγορίες για απλή συνέργια αλλά και απειλή κατά της ζωής κατά συρροή. Σύμφωνα με το corfupress.com, ανακριτής και εισαγγελέας σκέπτονται προκειμένου να αποφασίσουν για την τύχη των κατηγορουμένων.

Δικαστήρια Κέρκυρας, 22/7/2011 by jvnadr

Χθες βράδυ, φίλοι του θύματος συγκεντρώθηκαν στο σημείο όπου έπεσε νεκρός στο περίπτερο της Ευγ. Βουλγάρεως και με κεριά παρέμειναν σιωπηλοί προκειμένου να τιμήσουν τη μνήμη του δολοφονημένου φίλου τους.

Εν τω μεταξύ, νέα στοιχεία έρχονται από μαρτυρίες και πληροφορίες από φιλικά πρόσωπα των δύο εμπλεκομένων στη διαμάχη. Η είδηση έπεσε σαν βόμβα τόσο στις οικογένειες όσο και στους φίλους τόσο του θύματος όσο και του θύτη, καθώς δεν είχαν δώσει μέχρι σήμερα δείγματα περιθωριακής συμπεριφοράς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές, ο θύτης έμενε το τελευταίο χρονικό διάστημα στην Αθήνα και είχε έρθει την τελευταία μόλις εβδομάδα στην Κέρκυρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κέρκυρα: Σφαγή σε κεντρική πλατεία για ένα πείραγμα στο facebook!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε