Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Κέρκυρα: Αύριο θα κάνουν κατάληψη στο Δημαρχιακό Μέγαρο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Θα την κάνουν οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ της Κέρκυρας, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων των δημοτικών υπαλλήλων όλης της χώρας ενώ στη συνέχεια θα κάνουν συμβολικό αποκλεισμό των δρόμων της πόλης.

Ο πρόεδρος των εργαζομένων στο Δήμο Κέρκυρας, Φώτης Σκούρτης, μιλώντας στους δημοσιογράφους, έκανε λόγο για “τσουνάμι εξοντωτικών μέτρων” και μίλησε για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων τις οποίες, ωστόσο, θα αποφασίσουν αύριο στη συγκέντρωσή τους οι ίδιοι οι εργαζόμενοι.

Στο μεταξύ η ΕΛΜΕ Κέρκυρας πραγματοποίησε γενική συνέλευση και αποφάσισε οι καθηγητές ανά σχολείο να συγκεντρώσουν όλα τα ειδοποιητήρια της Εφορίας, ενώ παράλληλα, για τον ίδιο λόγο κάθε απόγευμα από τις 19.00 έως και τις 21.00 μ.μ τα γραφεία του συνδικαλιστικού οργάνου να είναι ανοικτά.

Στην ανακοίνωσή της η ΕΛΜΕ, προανήγγειλε κινητοποιήσεις σε συντονισμό και με άλλα σωματεία εργαζομένων, όπως μαζικές παραστάσεις διαμαρτυρίες, καταλήψεις στις κατά τόπου Εφορίες.

Ωστόσο και οι “Αγανακτισμένοι” καλούν την Πέμπτη στις 21.00 όλους τους Κερκυραίους να συγκεντρωθούν στην κεντρική πλατεία της πόλης και να “κάψουν τα χαράτσια της εφορίας” όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν στο κάλεσμα τους.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε