Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Κέρκυρα: ”Δέχομαι απειλητικά μηνύματα και τηλεφωνήματα”!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Για ακόμα μία φορά η Άντζελα Γκερέκου τονίζει ότι βρίσκεται στο στόχαστρο αγνώστων, που την απειλούν επειδή ψήφισε το μεσοπρόθεσμο…

Απειλές για την ίδια προσωπικά και την οικογένειά της, μέσω τηλεφωνικών και ηλεκτρονικών μηνυμάτων, κατήγγειλε ότι δέχεται το τελευταίο διάστημα η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Άντζελα Γκερέκου, κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων της Κέρκυρας για τοπικά ζητήματα.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την έντονη αστυνομική παρουσία κατά τις δημόσιες εμφανίσεις της στο νησί, είπε ότι το ζήτημα αφορά την Ελληνική Αστυνομία, η οποία εκτιμά τις καταστάσεις, παίρνει αποφάσεις και σχεδιάζει.

Αγανακτισμένοι ”έδιωξαν” τη Γκερέκου από το φεστιβάλ Τεχνών

Την περασμένη Παρασκευή (08-07-2011) τα συνθήματα και οι διαμαρτυρίες των Αγανακτισμένων πολιτών της Κέρκυρας αναγκάσαν τη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ να αποχωρήσει από το Φεστιβάλ Τεχνών. Οι δεκάδες αγανακτισμένοι κατευθύνθηκαν από την Πλατεία Δημαρχείου όπου είχαν συγκεντρωθεί στην είσοδο των Ανακτόρων, δίπλα από το αίθριο στο οποίο εκείνη την ώρα διεξαγόταν συναυλία.

Τα συνθήματα κατά της κυβερνητικής πολιτικής αλλά και της ίδιας της βουλευτού, ως αντίδραση για τη στήριξη που παρείχε στη Βουλή στο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα του μνημονίου ανάγκασαν τη βουλευτή να αποχωρήσει από την πίσω είσοδο των Ανακτόρων. (διαβάστε το σχετικό άρθρο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Απειλητική επιστολή έλαβε η βουλευτής Άντζελα Γκερέκου


Πέταξαν περιττώματα σε αυτοκίνητο βουλευτή

”Επικήρυξαν” βουλευτές του ΠΑΣΟΚ σε Θεσσαλονίκη – Ένταση σε Ρόδο και Πάτρα

Διαδηλωτές εναντίον Σούλας Μερεντίτη – Εισέβαλαν σε τηλεοπτικό στούντιο και διέκοψαν τη συνένετυξή της

Προπηλάκισαν την Κατερίνα Περπελέ στο κέντρο της Χαλκίδας

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε