Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Κέρκυρα: Μαρτύριο την ώρα του ύπνου – Ξύπνησαν το ζευγάρι με γροθιές!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Οι αδίστακτοι ληστές έπιασαν το ζευγάρι στον ύπνο και εξάντλησαν την αγριότητά τους – Φοβισμένοι και οργισμένοι οι γείτονες των θυμάτων στην Κέρκυρα

Όλα έγιναν στο σπίτι που μένει το ζευγάρι των ηλικιωμένων στους Καββαδάδες της Κέρκυρας. Την ώρα που κοιμόντουσαν, δύο άγνωστοι δράστες κατάφεραν να παραβιάσουν την εξώπορτα και να μπουν μέσα. Τα θύματα δεν αντιλήφθηκαν την εισβολή.

Οι αδίστακτοι ληστές παρά το γεγονός πως είχαν να κάνουν με ηλικιωμένους και αβοήθητους ανθρώπους, εξάντλησαν την αγριότητά τους. Μπήκαν στο υπνοδωμάτιο και αφού τους πλησίασαν, άρχισαν να τους γρονθοκοπούν και να τους απειλούν πως αν φωνάξουν θα τους σκοτώσουν.

Οι ληστές ζητούσαν να μάθουν που υπάρχουν χρήματα και κοσμήματα. Οι ηλικιωμένοι ήταν αδύνατον να αντιδράσουν. Υπέδειξαν το σημείο που υπήρχαν 300€ και οι δράστες που κρατούσαν λοστούς, τα βούτηξαν. Πριν φύγουν βούτηξαν ένα  μονόκαννο κυνηγετικό όπλο και μία χρυσή αλυσίδα.

Οι δράστες διέφυγαν με συνεργό, που τους περίμενε έξω από το σπίτι και αναζητούνται. Οι ηλικιωμένοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και πλέον προσπαθούν να συνέλθουν από το σοκ της άγριας ληστείας…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Θράκη: Τραγωδία με 6χρονο παιδί – Σκοτώθηκε σε εξωτερική τουαλέτα!

Αχαϊα: Σηκώθηκε από το κρεβάτι και έζησε την αυτοκτονία του άντρα της!

Κρήτη: Πλακώθηκαν στο ξύλο οι δικηγόροι μέσα στο Ειρηνοδικείο!

Αχαϊα: Η λησταρχίνα έκλεισε ροζ ραντεβού με το μωρό στην αγκαλιά!

Ηλεία: Ο Πύργος του μέλλοντος – Δείτε τη μακέτα και τα έργα!


Κρήτη: Αναμνήσεις και τα άγνωστα παιδικά χρόνια του Γιάννη Στουρνάρα

Κως: Πλήρωσε πολύ ακριβά τη φάρσα για βόμβα σε αεροπλάνο…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε