Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Κέρκυρα: Πέθανε όταν έμαθε ότι θα κάνουν έρευνα στο σπίτι του για ναρκωτικά! Δείτε τι βρήκαν (ΦΩΤΟ)

ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.
ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

Αρχικά, ο 40χρονος Κερκυραίος κατέρρευσε, όταν άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών τον ενημέρωσαν ότι επρόκειτο να κάνουν την έρευνα, στο σπίτι του, στο χωριό Κορακιάνα.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του, ο οποίος, σύμφωνα με τα έως στιγμής, στοιχεία, αποδίδεται σε παθολογικά αίτια. Πάντως, έχει παραγγελθεί να γίνει ιατροδικαστική εξέταση.

Μέσα στο σπίτι του 40χρονου βρέθηκαν πέντε δενδρύλλια για χασίς ύψους περίπου δύο μέτρων και συσκευασία με μικροποσότητα χασίς.

ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

Στην εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας, σε γειτονικό σπίτι 55χρονου Βρετανού, βρέθηκαν επίσης, 33 νάιλον συσκευασίες με ποσότητα χασίς συνολικού βάρους 1.980 γραμμαρίων, χρηματικό ποσό 9.175 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Επίσης, σε γειτονικό αγρόκτημα εντοπίστηκε χασισοφυτεία, από την οποία ξεριζώθηκαν συνολικά 20 δενδρύλλια, ύψους δύο μέτρων.

ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Παλαιοκαστριτών για τον αιφνίδιο θάνατο του 40χρονου θα διαβιβασθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας ενώ ο 55χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή…

Διαβάστε ακόμα:

Χαλκιδική: Θα γέμιζαν το πάρτι με άκρως επικίνδυνο ναρκωτικό! Πήγαιναν “φορτωμένοι” από Αθήνα

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε