Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

Κέρκυρα: Το ”θέρετρο των οργίων” – Ομαδικό σεξ και ναρκωτικά σε βρετανικό ριάλιτι!

ΦΩΤΟ από thebest.gr
ΦΩΤΟ από thebest.gr

Οι εικόνες που θα δείτε, από το ξεσάλωμα τουριστών, προκαλούν οργή και αγανάκτηση – ”Δεν ξέραμε τι ακριβώς συμβαίνει στην Ελλάδα” έλεγαν οι γονείς των πρωταγωνιστών… (δείτε φωτό)

Αηδιασμένοι δηλώνουν χιλιάδες Βρετανοί τηλεθεατές μετά την προβολή από το Channel 4 του πρώτου μέρους από το ριάλιτι ”What happens in Kavos” που δείχνει το… ξεσάλωμα τουριστών στον Κάβο της Κέρκυρας.

Ένας Βρετανός barman σε ξενοδοχείο της περιοχής τον οποίο αναγκάζουν να πιεί τα ούρα κάποιου άλλου, ομάδες νέων που επιδίδονται σε προσομοιώσεις ερωτικών πράξεων ή εισπνέουν υποξείδιο του αζώτου (αυτό που δίνουν οι οδοντογιατροί) και μια παρέα αγοριών που πηγαίνουν σε μια κλινική για να εξεταστούν για αφροδίσια νοσήματα (με την κάμερα να εστιάζει στα γεννητικά τους όργανα) είναι μερικά μόνο  από τα… highlight του πρώτου μέρους…
ΦΩΤΟ από thebest
ΦΩΤΟ από thebest.gr
To ”What happens in Kavos” προκαλεί τσουνάμι αντιδράσεων, κυρίως επειδή αυτή ήταν η πρώτη φορά που οι Βρετανοί γονείς συνειδητοποίησαν τι ακριβώς κάνουν οι γιοι και οι κόρες τους όταν κατεβαίνουν το καλοκαίρι στον Κάβο.

«Υπάρχει ένας κανόνας εδώ. Αν κάνεις σεξ με το ίδιο άτομo τρεις φορές, πρέπει να πιείς ένα σφηνάκι ούρα. Δεν υπάρχει εργαζόμενος στον Κάβο που να μην έχει πιεί τουλάχιστον ένα ποτήρι ούρα» λέει ένας από τους πρωταγωνιστές του ριάλιτι και συνεχίζει: «Ένας από τους φίλους μου έκανε σεξ με 100 κορίτσια μέσα σε ένα καλοκαίρι. Κοιμόταν με δυο διαφορετικές γυναίκες κάθε βράδυ».
ΦΩΤΟ από thebest.gr
ΦΩΤΟ από thebest.gr

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσαν τα λόγια του 22χρονου Ντάριλ, ο οποίος δεν είχε καταφέρει να κοιμηθεί με κάποια: «Πρέπει να βρω εκείνο το κορίτσι που έχει το ίδιο πρόβλημα με εμένα, να την πλησιάσω σαν αρπακτικό και να της το κάνω».

Τέλος, εντελώς σοκαριστικά ήταν τα πλάνα που έδειχναν την εγχείριση στο πέος του 25χρονου Ράιν ο οποίος τραυματίστηκε μετά από μια βραδιά άγριου σεξ στην παραλία…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Ηλεία: Η σύγκρουση με το ποδήλατο του ανιψιού, της στοίχισε τη ζωή!

Ρόδος: Αβάσταχτος πόνος για τον θάνατο νεαρού ποδοσφαιριστή στην άσφαλτο!

Πάτρα: Ο… ασθενής συνήλθε την ώρα της εξέτασης και άρχισε να τρέχει!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε