Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Κιάτο: Οργή για τον θάνατο 2χρονου παιδιού από άγριο ξυλοδαρμό!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Η μητέρα και ο φίλος της, που φέρεται να το ξυλοκόπησε άγρια, ενώπιον της δικαιοσύνης – Φρούριο τα δικαστήρια υπό τον φόβο επεισοδίων…

Έχασε χθες το μεσημέρι τη μάχη για τη ζωή το δίχρονο αγοράκι, που νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο Παίδων “Αγλαΐα Κυριακού” από το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, μετά τα βάναυσα χτυπήματα από τον 23χρονο φίλο της μητέρας του. Το παιδί που υπέκυψε στα τραύματα του, είχε εγκεφαλικές κακώσεις και κακώσεις στα άνω και κάτω άκρα. Η 22χρονη μητέρα του δίχρονου παιδιού που κατηγορείται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και ο 23χρονος φίλος της, που κατηγορείται για βαριές σωματικές βλάβες, πήραν προθεσμία για να απολογηθούν εντός της ημέρας στον ανακριτή Κορίνθου.

Σύμφωνα με την αναπληρώτρια διοικητή του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού» Μαρίζα Οικονόμου, ”πρόκειται για ένα πρωτοφανές για την αγριότητά του περιστατικό, κυρίως λόγω της ηλικίας του παιδιού που ήταν πολύ μικρό”. Το αγοράκι βρισκόταν από το περασμένο Σάββατο σε κωματώδη κατάσταση με μηχανική υποστήριξη. Είχε μώλωπες, καψίματα σε όλο του το κορμάκι και έχει σπάσει τα δύο του χέρια.

”Πραγματικά όλοι έχουμε μείνει άφωνοι με το συμβάν, που έρχεται να προστεθεί σε όλα αυτά που βλέπουμε καθημερινά.
Αυτό που περιμένουμε τώρα είναι οι τελευταίες εξετάσεις που θα κρίνουν την γενικότερη κατάσταση της υγείας του. Ελπίζουμε όλοι σε ένα θαύμα, πραγματικά” είχε πει η αναπληρώτρια διοικητής του νοσοκομείου, λίγες ώρες πριν διαπιστωθεί ο θάνατος του παιδιού.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου. όταν η 22χρονη μητέρα του το μετέφερε με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Κορίνθου. Αρχικά είπε στους αστυνομικούς που ήρθαν για να καταγράψουν το περιστατικό ότι το παιδί έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον πατέρα του, ο οποίος, όμως, είναι στην φυλακή. Στις 12 το βράδυ αποκάλυψε ότι δράστης του τραγικού περιστατικού ήταν ο 23χρονος φίλος της, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι χρήστης ναρκωτικών, κάτι το οποίο, ισχύει, όπως όλα δείχνουν, και για την μητέρα του.

Πηγή: korinthostv

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε