Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Μερικά Σύννεφα 37 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

"Κλέφτες, προδότες, πολιτικοί" - Πολύτεκνοι αποδοκίμασαν βουλευτή - Video

`Κλέφτες, προδότες, πολιτικοί` - Πολύτεκνοι αποδοκίμασαν βουλευτή - Video
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 13.10.2012 | 13:30
Πρώτη δημοσίευση: 13.10.2012 | 12:53

Εντονες αποδοκιμασίες δέχτηκε ο βουλευτής Πιερίας της ΝΔ Δημήτρης Χριστογιάννης από τους πολύτεκνους που διαμαρτύρονται για την περικοπή των επιδομάτων που σχεδιάζει η κυβέρνηση.

Πορεία διαμαρτυρίας στους δρόμους της Κατερίνης έκαναν πολύτεκνοι του νομού Πιερίας, οι οποίοι αντιδρούν στις περικοπές των επιδομάτων τους, που μελετάει η κυβέρνηση.

Περίπου 70 άτομα επισκέφθηκαν τα γραφεία των τοπικών βουλευτών και τον μόνο που βρήκαν ήταν ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Χριστογιάννης. Ο βουλευτής κατέβηκε από το γραφείο του στην είσοδο του κτιρίου και συνομίλησε με τους πολύτεκνους, οι οποίοι του ζήτησαν να μην ψηφίσει στη Βουλή τις περικοπές των επιδομάτων τους.

Ο κ. Χριστογιάννης τους είπε ότι τα μέτρα δεν έχουν πάρει ακόμα την τελική τους μορφή και άρα δεν γνωρίζει ποιες και πόσες περικοπές θα γίνουν στα επιδόματα των πολυτέκνων.

Όπως γράφει το seleo.gr όταν οι εκπρόσωποι των πολύτεκνων οικογενειών του ζήτησαν να μην ψηφίσει το μέτρο αυτός αρνήθηκε λέγοντας ότι είναι ένα άρθρο σε ένα συνολικό πακέτο το οποίο δεν μπορεί να καταψηφίσει...

Τότε κάποιοι από τους διαμαρτυρόμενους δυσανασχέτησαν, είπαν ότι θα έρθουν και οι εκλογές, ενώ ορισμένοι καταφέρθηκαν γενικώς εναντίον των πολιτικών κάνοντας λόγο για «προδότες» και «κλέφτες».

«Οι αποδοκιμασίες αυτές δεν ήταν στο πρόσωπο μου και οι χαρακτηρισμοί δεν με αφορούν» δήλωσε ο βουλευτής.

Δείτε το video:
Διαβάστε επίσης: Ο Μητροπολίτης Αιτωλοακαρνανίας "αφορίζει" Facebook και Twitter!

Tags: FACEBOOK

   Διαδώστε αυτό το άρθρο