Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΑΕΔ Λιακάδα 16 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Κομοτηνή: Η σύζυγος του έκανε το μπαρ... καλοκαιρινό!

Κομοτηνή: Η σύζυγος του έκανε το μπαρ... καλοκαιρινό!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 01.02.2011 | 17:50
Πρώτη δημοσίευση: 01.02.2011 | 13:04

Ήξερε ότι ο άντρας της εργαζόταν πολλές ώρες ως δεύτερη απασχόληση σε ένα καφενείο. Γυρνούσε σπίτι μεσημέρι για να φάει και επέστρεφε πάλι τα ξημερώματα....

Η γυναίκα αρχικά θεωρούσε ότι ο άντρας της το κάνει για το καλό της οικογένειας χωρίς ωστόσο να του αποδίδει πολλά κέρδη. Κάποια στιγμή όμως καθώς τον έβλεπε κουρασμένο, ξεθεωμένο και αδιάφορο άρχισε να έχει υποψίες.

Ο σύζυγος δεν την πρόσεχε πια και πολύ, την παραμελούσε και όπως ήταν φυσικό είχε αρχίσει να ανησυχεί ότι κάτι συνέβαινε στον γάμο τους, αφού παραμελούσε μέχρι και τα συζυγικά του καθήκοντα!

Με τα πολλά λοιπόν αποφάσισε να τον επισκεφτεί στο καφενείο, που βρίσκονταν στην ύπαιθρο της Ροδόπης. Μαζί της είχε τον πατέρα και συγγενικό πρόσωπο. Με μεγάλη έκπληξη διαπίστωσε ότι μόνο καφενείο δεν ήταν η επιχείρηση του συζύγου, αφού είχε μπάρα, προκλητικές μπαργούμαν αλλά και απαιτητική αντρική πελατεία.

Παρόλα αυτά διατήρησε την ψυχραιμία της και όπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα “Χρόνος”, έφυγε. Την επόμενη μέρα το πρωί όμως επέστρεψε στην επιχείρηση και έκανε το μπαρ... καλοκαιρινό! Η σύζυγος έσπασε τα πάντα βάζοντας έτσι τέλος στην βραδινή δραστηριότητα του συζύγου, ο οποίος ψάχνει για μία κανονική δουλειά...   Διαδώστε αυτό το άρθρο
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook