Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Κομοτηνή: Καταδίωξη στην Εγνατία για τη σύλληψη Σκοπιανού διακινητή – Δεν κατάφερε να ξεφύγει πεζός!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Αστυνομικοί έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει αλλά εκείνος πάτησε γκάζι. Η καταδίωξη στην Εγνατία Οδό μόλις είχε ξεκινήσει…

Για διακίνηση μη νόμιμων μεταναστών συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες, στο νομό Ροδόπης, ένας 49χρονος Σκοπιανός. Ο συλληφθείς προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας, πέντε μη νόμιμους μετανάστες, από το Πακιστάν. Όπως ανακοινώθηκε από τις αστυνομικές αρχές, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών, πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 49χρονο οδηγό ενός ΙΧ αυτοκινήτου, κοντά στο δυτικό κόμβο Κομοτηνής της Εγνατίας Οδού, όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Στη συνέχεια, στον κόμβο Ιάσμου, ο διακινητής βρήκε από την Εγνατία Οδό, όπου εγκατέλειψε το όχημα και τράπηκε, πεζός, σε φυγή, αλλά τελικά συνελήφθη. Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητό που οδηγούσε διαπιστώθηκε ότι ο 49χρονος μετέφερε παράνομα πέντε μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι σε βάρος του δράστη εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε