Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Κομοτηνή: Ο παππούς δεν τα είχε χαμένα – Ο τοίχος έκρυβε θησαυρό!

ΦΩΤΟ από xronos.gr
ΦΩΤΟ από xronos.gr

Ήξερε καλά τι έλεγε στα γεράματά του, ο ηλικιωμένος πατέρας του – Στον τοίχο ενός παλιού σπιτιού, υπήρχε κρυμμένος θησαυρός… (δείτε φωτογραφίες)

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ιδιοκτήτης πήγε με έναν υδραυλικό στο πατρικό του σπίτι για να επιδιορθώσει μία βλάβη. Σκάβοντας όμως τον τοίχο ήρθε αντιμέτωπος με μία έκπληξη που δεν έχει να κάνει με την διαρροή.

Ο τοίχος σωριάστηκε στο πάτωμα καθώς είχε κρυμμένα δεκάδες ασημένια νομίσματα, τα οποία είχαν προέλθει από την βουλγαρική κατοχή.

ΦΩΤΟ από xronos.gr

Δεν προκάλεσε όμως μεγάλη έκπληξη στον ιδιοκτήτη του σπιτιού καθώς συνήθιζε να ακούει από τους δικούς του ιστορίες για τα παλιά χρόνια που οι άνθρωποι έκρυβαν λίρες και νομίσματα στα ντουβάρια για να τα προστατέψουν.

Ο ιδιοκτήτης έβαλε τον υδραυλικό να υποσχεθεί ότι δεν θα αποκαλύψει την ανακάλυψη του θησαυρού και να συνεχίσει τις εργασίες σαν να μην συνέβη τίποτε. Το μυστικό μπορεί να διέρρευσε, αλλά ο ίδιος σκέφτεται σοβαρά να γκρεμίσει και τους… υπόλοιπους τοίχους του πατρικού του, μιας και ο πατέρας του είχε αποκαλύψει και άλλα πράγματα, που τώρα φαίνεται πιθανότερο να υπάρχουν!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε