Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

Κομοτηνή: Οργισμένοι οι συγγενείς του 6χρονου – Πατέρας: Να τιμωρηθεί ο δράστης

Κομοτηνή: Οργισμένοι οι συγγενείς του 6χρονου – Πατέρας: Να τιμωρηθεί ο δράστης

– Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις για τη δολοφονία του 6χρονου αγοριού στην Κομοτηνή
– Ο 15χρονος φερόμενος ως δράστης είχε πέσει και εκείνος θύμα βιασμού
– Πριν λίγους μήνες φέρεται να είχε βιάσει άλλον ανήλικο
– ΒΙΝΤΕΟ: Οργισμένοι οι κάτοικοι της περιοχής ζητούν την τιμωρία του
– ΒΙΝΤΕΟ: Τι λέει η μητέρα και ο πατέρας του 6χρονου που δολοφονήθηκε

Ξεσπούν οι συγγενείς του 6χρονου αγοριού, που βρέθηκε νεκρό χθες στην Κομοτηνή και που σύμφωνα με τις αποκαλύψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας, βιάστηκε και τελικά στραγγαλίστηκε από έναν 15χρονο.

“Ο δράστης που το σκότωσε θέλω να τιμωρηθεί” είπε στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live, ο πατέρας του θύματος, ζητώντας από τη Δικαιοσύνη να μπει για πολλά χρόνια φυλακή ο δράστης “και να μη βγει από μέσα”.

Ο πατέρας αποκάλυψε ότι αυτές τις ημέρες, έκανε τα χαρτιά για να πάει ο 6χρονος στο σχολείο. Δεν πρόλαβε όμως…

“Το παιδί από το μαχαλά πρώτη φορά χάθηκε. Αυτός το πήρε το παιδί με το καλό και το σκότωσε το παιδί” λέει η μητέρα του 6χρονου, μη μπορώντας να πιστέψει το κακό που βγήκε την οικογένειά της.

Ο 15χρονος είχε κατηγορηθεί για βιασμό ανηλίκου ενώ είχε πέσει και ο ίδιος θύμα βιασμού

 

Σε μια “βροχή” αποκαλύψεων για την υπόθεση αλλά και για τις δραματικές συνθήκες κάτω από τις οποίες ζούσε ο δράστης, ηρθε στο φως η πληροφορία ότι και ο ανήλικος φερόμενος ως δράστης, είχε πέσει και ο ίδιος θύμα βιασμού. Οι πληροφορίες λένε ότι πριν από περίπου ένα χρόνο, ο 15χρονος έπεσε θύμα απαγωγής και μεταφέρθηκε σε χωριό κοντά στην Κομοτηνή, όπου ο δράστης τον έδεσε σε δέντρο και τον βίασε.

Στο τέλος του 2016 πάντως, όπως διασταυρώνεται από την Αστυνομία, είχε σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του 15χρονου, ο οποίος κατηγορήθηκε ότι βίασε έναν ανήλικο με νοητική υστέρηση και προσβλήματα ακοής (θυμίζουμε ότι τόσο ο 15χρονος φερόμενος ως δράστης όσο και το 6χρονο θύμα αντιμετώπιζαν προβλήματα ακοής). 

 

Το πόρισμα του ιατροδικαστή αποκαλύπτει τη φρίκη

 

Σύμφωνα με το επίσημο πόρισμα του ιατροδικαστή Νικόλαου Κηφνίδη, ο θάνατος του 6χρονου οφείλεται σε στραγγαλισμό. Και πριν από αυτόν, είχε προηγηθεί ο βιασμός του! Με δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Νικόλαος Κηφνίδης σημείωσε ότι διαπιστώθηκαν ευρήματα άγριας σεξουαλικής κακοποίησης, η οποία προηγήθηκε του θανάτου του 6χρονου με στραγγαλισμό, ενώ παρατηρήθηκαν εκδορές στο πρόσωπο και στην τραχηλική χώρα.

Η σορός του άτυχου αγοριού βρέθηκε πίσω από θάμνο στην αυλή ενός εγκαταλελειμμένου σπιτιού, λίγες εκατοντάδες μέτρα μακριά από τον συνοικισμό των αθίγγανων, όπου διέμενε στην Κομοτηνή. Το άψυχο κορμάκι του βρέθηκε δεμένο χειροπόδαρα και σκεπασμένο με ένα μπουφάν.

Επίσημες πηγές της αστυνομικής διεύθυνσης Ροδόπης αναφέρουν ότι ο φερόμενος ως δράστης, ομολόγησε την πράξη του, μετά την προσαγωγή του. Ήταν άλλωστε εκείνος, σύμφωνα με πληροφορίες, που υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο όπου ήταν το άψυχο σώμα του 6χρονου.

Σε βάρος του 15χρονου σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα στην Κομοτηνή, προκειμένου να του απαγγελθούν κατηγορίες. Εναντίον του, σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό, αποπλάνηση και ανθρωποκτονία εκ προθέσεως.

Πηγή: TATIANA live, LiveNews,

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε