Παρασκευή, 29 Μαρ.
18oC Αθήνα

Κομοτηνή: Πιτσιρικάδες… “μπουμπούκια”! Έκαναν 4 ληστείες σε ένα βράδυ!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Τελικά συνελήφθησαν ένας 17χρονος Βούλγαρος, ένας 23χρονος Αλβανός και δύο Έλληνες, ηλικίας 23 και 15 ετών!

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες τα ξημερώματα οι τέσσερις, πάνω σε δύο μοτοσικλέτες, φορώντας κουκούλες και κρατώντας δύο από αυτούς πιστόλια (ρέπλικες), έκαναν τις τέσσερις ληστείες στην πόλη της Κομοτηνής.

– Αφού ακινητοποίησαν τρεις 19χρονους με την απειλή των όπλων, τους πήραν το χρηματικό ποσό των 105 Ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα.
– Αφού ακινητοποίησαν μία 21χρονη την απειλή των όπλων, της πήραν το χρηματικό ποσό των 50 Ευρώ.
– Αφού ακινητοποίησαν μία 19χρονη, με την απειλή των όπλων, της πήραν 20 Ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.
– Σε ξενοδοχείο έξω από την πόλη, οι δύο 23χρονοι πήγαν στη ρεσεψιόν και με την απειλή των όπλων πήραν από το ταμείο το χρηματικό ποσό των 450 ευρώ, το Ι.Χ. και το κινητό τηλέφωνο ενός 35χρονου υπαλλήλου.

Στη συνέχεια, εγκατέλειψαν τα δύο μηχανάκια σε συνοικιακή πλατεία της Κομοτηνής και τα έκαψαν.

Αρχικά εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς οι δύο ανήλικοι, 15 και 17 ετών, οι οποίοι στη θέα των αστυνομικών προσπάθησαν να ξεφύγουν, όμως ο 15χρονος ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψαν τα στοιχεία των υπολοίπων τριών ατόμων καθώς επίσης ότι τις κουκούλες, τα δύο πιστόλια και τις δίκυκλες μοτοσικλέτες τις προμήθευσε στην ομάδα ο 23χρονος Αλβανός.
Από τη συνέχεια της έρευνας προέκυψε επίσης ότι οι μοτοσικλέτες είχαν κλαπεί από την πόλη της Κομοτηνής την 10-11/10/2012 και την 16-17/10/2012 το βράδυ.

Σε έρευνες που έγιναν στα σπίτια των νεαρών, εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν οι υπόλοιποι τρεις ενώ στο εσωτερικό του σπιτιού του 23χρονου Αλβανού βρέθηκαν τα κινητά τηλέφωνα που είχαν κλέψει στις ληστείες.

Επίσης βρέθηκε σε δασική περιοχή της Ροδόπης το αυτοκίνητο, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης,
ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Κομοτηνής για τυχόν εμπλοκή των δραστών και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Διαβάστε ακόμα:

Αχαϊα:Πρωτοφανές! Την έκλεψε και της έδειξε τα γεννητικά του όργανα!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε