Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Κομοτηνή:Έτσι μπαίνουν οι λαθρομετανάστες – Άγρια καταδίωξη και συλλήψεις!

ΦΩΤΟ AΡXEIOY EUROKINISSI
ΦΩΤΟ AΡXEIOY EUROKINISSI

Την ώρα που η κυβέρνηση δείχνει να ασχολείται ”ζεστά” με το πρόβλημα, οι διακινητές συνεχίζουν απτόητοι να φέρνουν στη χώρα λαθρομετανάστες… με το αζημείωτο!

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 23.00 το βράδυ της Δευτέρας (02-04-2012), στον κόμβο Μεστής. Αστυνομικοί εντόπισαν ένα ύποπτο φορτηγάκι και έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει για έλεγχο. Εκείνος όταν κατάλαβε ότι μπροστά του υπήρχαν αστυνομικοί, γκάζωσε και διέφυγε. Αμέσως ξεκίνησε καταδίωξη…

Στο ύψος του ανατολικού κόμβου της Κομοτηνής επί της Εγνατίας οδού το φορτηγό ακινητοποιήθηκε και μέσα βρέθηκαν 9 λαθρομετανάστες που συνελήφθησαν.  Ο λαθροδιακινητής στην προσπάθεια του να διαφύγει τραυματίσθηκε στο πόδι, και συνελήφθη.

Λίγες ώρες αργότερα, είχαμε μια παρόμοια ιστορία στην Ηγουμενίτσα. Εκεί οι αστυνομικοί έκαναν σήμα σε αυτοκίνητο που οδηγούσε Αλβανός. Ο οδηγός προσπάθησε να αποφύγει τον έλεγχο αλλά δεν τα κατάφερε. Όπως διαπιστώθηκε μέσα στο όχημα υπήρχε ένας Αλβανός χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα, που μαζί με τον οδηγό, οδηγήθηκαν σε αστυνομικό τμήμα.

Μαζί τους και ο οδηγός ενός ακόμα αυτοκινητου που λειτουργούσε ως προπομπός. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, οι αστυνομικοί βρήκαν μια πλαστή ταυτότητα Βουλγαρίας, μία πλαστή άδεια οδήγησης επίσης από τη Βουλγαρία και μία πλαστή άδεια οδήγησης…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε