Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Κορινθία: Αποβλήθηκε αριστούχος μαθητής, γι’αυτά που έκρυβε η τσάντα του!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Αίσθηση έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η αποβολή ενός αριστούχου μαθητή από το Α’ Γυμνάσιο Κιάτου, εξαιτίας των αντικειμένων που βρέθηκαν στην σχολική του τσάντα.

Σύμφωνα με το korinthianews.gr στην τσάντα του εν λόγω μαθητή βρέθηκαν σουγιάδες και άλλα επικίνδυνα αντικείμενα. Τα αντικείμενα βρήκε η διευθύντρια του σχολείου αξιοποιώντας προφανώς τις πληροφορίες που είχε. Ο μαθητής αποβλήθηκε από το σχολείο. Σε επικοινωνία της εφημερίδας με τον διευθυντή της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ο κ. Χ. Κομαΐτης ανέφερε μεταξύ άλλων:

”Πρόκειται για ένα μεμονωμένο περιστατικό στο Α΄ Γυμνάσιο Κιάτου. Είναι ένα εσωτερικό θέμα του σχολείου το οποίο έκλεισε, μετά και την απόφαση της διευθύντριας του σχολείου. Πρόκειται πάντως για έναν αριστούχο μαθητή, με μέσο όρο στα μαθήματα περίπου 19, ο οποίος δεν είχε δώσει αφορμή κατά το παρελθόν για τίποτα. Ο μαθητής αποβλήθηκε για κάποιο διάστημα από το σχολείο…

Είναι ένα ατυχές περιστατικό. Για το συμβάν έχει ενημερωθεί και ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων. Έχουμε ενημερώσει και τους γονείς του μαθητή. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι ο μαθητής δεν έκανε χρήση των αντικειμένων που έφερε μαζί του”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Φθιώτιδα: Πρωτοφανές! Άγριος τσακωμός ληστών στο σπίτι που χτύπησαν!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε