Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Κορινθία: Συλλήψεις τσιγγάνων σε καταυλισμό!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οι έρευνες ξεσκέπασαν τη δράση μιας καλά οργανωμένης συμμορίας…

Η αστυνομική επιχείρηση έγινε το απόγευμα στην περιοχή Τραγάνα, σε καταυλισμό τσιγγάνων και αλλοδαπών. Στην έρευνα που διενεργήθηκε σε τρία παραπήγματα συνελήφθησαν συνολικά πέντε αλλοδαποί, ηλικίας από 19 έως 31 ετών, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 100 κιλά περίπου χαλκού προερχόμενα από καύση καλωδίου και αφαίρεση πλαστικού περιβλήματος.

Κατασχέθηκαν 10 κινητά τηλέφωνα με τις προσόψεις τους, 5 ηλεκτρικές οικιακές συσκευές και 14 ηλεκτρονικές συσκευές οικιακής κι επαγγελματικής χρήσης. Επιπλέον τα παραπήγματα ηλεκτροδοτούνταν παράνομα από παρακείμενο στύλο της ΔΕΗ.

Οι αρχές αναφέρουν ότι από την προανάκριση προέκυψε ότι οι πέντε συλληφθέντες το τελευταίο τετράμηνο, είχαν συγκροτήσει ομάδα με διαρκή και δομημένη δράση, επιδιώκοντας από κοινού την κατ’ επάγγελμα διάπραξη αξιόποινων πράξεων και συγκεκριμένα κλοπών και διαρρήξεων που διέπρατταν σε βάρος της ΔΕΗ αλλά και σε βάρος κατοικιών της ευρύτερης περιφέρειας του Κιάτου και γεωργικών εγκαταστάσεων που είχαν αντλητικά συγκροτήματα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε