Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Κορινθία:Η νύχτα που… η ρέντα εγκατέλειψε όλους τους τζογαδόρους!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Μαζεύτηκαν και άρχισαν να ποντάρουν τα χρήματά τους – Η βραδιά όμως δεν ήταν κατάλληλη και αυτό το κατάλαβαν λίγο αργότερα…

Δώδεκα άτομα, εννέα Έλληνε, μία 43χρονη Μολδαβή, ένας 34χρονος Γερμανός και ένας 24χρονος Αλβανός, συνελήφθησαν χθες βράδυ (24-07-2012), από αστυνομικούς της ασφάλειας Κορίνθου για παράνομα τυχερά παιχνίδια, τα οποία διεξάγονταν σε καταστήματα στην Αρχαία Κόρινθο και το Λουτράκι, ενώ αναζητείται ακόμη ένας 43χρονος Έλληνας.

Ειδικότερα, στην Αρχαία Κόρινθο, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο σε κατάστημα, ιδιοκτησίας του 43χρονου, που αναζητείται, όπου συνέλαβαν την αλλοδαπή ως προσωρινά υπεύθυνη. Στο κατάστημα είχαν εγκατασταθεί και τεθεί σε λειτουργία 4 ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οι οποίοι περιείχαν κατάλληλο λογισμικό πρόγραμμα και ήταν συνδεδεμένοι σε δίκτυο με κεντρικό ηλεκτρονικό υπολογιστή, για τη διενέργεια του παράνομου τυχερού παιχνιδιού «Φρουτάκια».

Κατασχέθηκαν οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, όπως επίσης και μικρό χρηματικό ποσό που θεωρήθηκε ότι προέρχεται από τη διενέργεια του παράνομου τυχερού παιχνιδιού.

Στο Λουτράκι, οι αστυνομικοί αφού πραγματοποίησαν έλεγχο σε κατάστημα ιδιοκτησίας ενός 62χρονου Έλληνα, συνέλαβαν τον ίδιο θεωρώντας τον ως υπεύθυνο για τη διενέργεια του τυχερού παιχνιδιού «Texas Poker Holdem». Κατά τη διάρκεια του ελέγχου στο κατάστημα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν άγνωστο χρηματικό ποσό, παιγνιόχαρτα και μάρκες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Σύρος:Τον σακάτεψαν και τον πέταξαν στα σκουπίδια-Διασκέδαζε νωρίτερα σε μπαρ!

Πιερία: Ξεκίνησε για τη δουλειά και βρήκε στον δρόμο νεκρό, τον γείτονά του!

Ζάκυνθος: Οι προκλήσεις των Σκοπιανών στο πιο διάσημο ναυάγιο!

Βόλος: Περπατούσε στο λιμανάκι και ”πάγωσε” όταν κοίταξε τη βάρκα!

Πάτρα:”Ήθελαν να μας σκοτώσουν” – Ενέδρα με πετονιές σε λιμενικούς!

Κρήτη:Διακοπές για γερά νεύρα-Τους άφησαν για 5 μέρες χωρίς νερό!

Πάτρα: Δεν ικανοποιήθηκε σε οίκο ανοχής και κάλεσε την αστυνομία!

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε