Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Κορινθία:”Θα ζητήσω άρση της βουλευτικής μου ασυλίας, για να λάμψει η αλήθεια”!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο λόγος για τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ευστάθιο Μπούκουρα, με αφορμή την αντιπαράθεση και τα επεισόδια των τελευταίων ημερών, με τον δήμαρχο Κορίνθου Α.Πνευματικό…

Η αντιπαράθεση Χρυσής Αυγής και δημάρχου Κορινθίας ξεκίνησε πριν από 4 μέρες, κατά τη διάρκεια τελετής για τον εορτασμό της μάχης των Δερβενακίων. Ο κ.Πνευματικός αποδοκιμάστηκε από τους οπαδούς του συνδέσμου και στη συνέχεια είχε φραστική αντιπαράθεση με τον βουλευτή του κόμματος Ευστάθιο Μπούκουρα. Θυμηθείτε τα όσα έγιναν στο βίντεο του ekorinthos.gr…

Όπως φαίνεται όμως, όλα αυτά ήταν μόνο η αρχή. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, μέλη της Χρυσής Αυγής που είχαν επικεφαλής τον βουλευτή του συνδέσμου στο νομό,  κ.Μπούκουρα, ”έλυσαν” τις διαφορές τους, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς στην περιοχή του Σολωμού. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι Χρυσαυγίτες έβρισαν τον δήμαρχο και ο βουλευτής του επιτέθηκε και τον έριξε στο έδαφος.

”Η λεκτική βία έγινε πλέον σωματική και δεν απευθύνεται σε ανήμπορους μετανάστες αλλά σε όλη την κοινωνία. Ενώ μαινόταν η φωτιά στο Σολωμό, 20 περίπου μέλη της Χρυσής Αυγής, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των παρευρισκομένων, περικύκλωσαν το δήμαρχο βρίζοντας τον, με επικεφαλής τον αρχηγό τους βουλευτή Κορινθίας Ε. Μπούκουρα να του επιτίθεται και να τον ρίχνει στο έδαφος. Οι πολίτες που προσπάθησαν να βοηθήσουν το δήμαρχο, προπηλακίστηκαν και αυτοί από τους χρυσαυγήτες. Όταν έφτασε η αστυνομία είχαν, όπως συνηθίζουν, εξαφανιστεί” αναφέρονταν μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Η απάντηση της Χρυσής Αυγής ήταν άμεση. Σε αυτή, οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζονται γελοίοι και δίνεται έμφαση στην πρόθεση του κ.Μπούκουρα να ζητήσει άρση της βουλευτικής του ασυλίας.

Η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής

Προ ημερών ο κ. Πνευματικός αποκαλούσε τον κ. Μπούκουρα «φοβισμένο ανθρωπάκι». Σήμερα κλαίγεται δημοσίως και δηλώνει ότι τον χτύπησε ένα «φοβισμένο ανθρωπάκι»; Τόσο γελοίοι είναι οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ. Και από την δική μας πλευρά έχουν υποβληθεί μηνύσεις και ο κύριος Μπούκουρας θα αιτηθεί την άρση της ασυλίας του, ώστε η υπόθεση να κριθεί από την Δικαιοσύνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Ναύπλιο:Τρόμος από επιδρομή τσιγγάνων – Χτυπούσαν όποιον έβρισκαν μπροστά τους!

Ρέθυμνο: Τραγωδία σε νυχτερινό μπάνιο – Τα κύματα παρέσυραν νεαρό ζευγάρι!

Χανιά:”Πάγωσαν” όταν είδαν τεχνικό της ΔΕΗ να κεραυνοβολείται από ρεύμα!

Βοιωτία: Τους έδεσαν, τους λήστεψαν και έφυγαν με το αυτοκίνητό τους!

Αγρίνιο: Κάλεσε την αστυνομία και… σίγουρα το μετάνιωσε!

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε