Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Κόρινθος: Πεντάλεπτο τρόμου για νεαρό ζευγάρι

Νύχτα τρόμου για νεαρό ζευγάρι  - ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Νύχτα τρόμου για νεαρό ζευγάρι - ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Βρέθηκαν αντιμέτωποι με δύο κουκουλοφόρους μέσα στο ίδιο τους το σπίτι. Το ζευγάρι κατέληξε στο νοσοκομείο…

Οι ένοπλοι κουκουλοφόροι έπιασαν κυριολεκτικά, το ζευγάρι στον ύπνο. Παραβίασαν την εξώπορτα και μπήκαν στο διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου λίγο μετά τις 02.00. Εκείνη την ώρα, ούτε οι διαρρήκτες γνώριζαν ότι υπήρχαν μέσα οι ένοικοι του σπιτιού, ούτε οι ένοικοι ότι στο διπλανό δωμάτιο υπάρχουν κακοποιοί.

Η γυναίκα όμως ξύπνησε για να πάει στην τουαλέτα. Άνοιξε το φως και έπαθε σοκ! Απέναντί της βρίσκονταν δύο ένοπλοι κουκουλοφόροι, που την απείλησαν πως αν φωνάξει θα την πυροβολήσουν. Από την όλη αναστάτωση βέβαια ξύπνησε και ο σύζυγός της. Σηκώθηκε, πλησίασε τους κακοποιούς και τότε εκείνοι τον χτύπησαν με τις λαβές των όπλων στο κεφάλι. Αμέσως μετά σειρά είχε η γυναίκα. Πάλι με τα όπλα τους, την χτύπησαν στο κεφάλι και σωριάστηκε στο πάτωμα.

“Φαίνονταν αποφασισμένοι να μας σκοτώσουν. Ήλπιζα ότι κάποιος γείτονας θα ειδοποιούσε την αστυνομία και θα γλιτώναμε. Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε” θυμάται η γυναίκα…

Οι δράστες ζήτησαν χρήματα και κοσμήματα. Το ζευγάρι όμως δεν είχε τίποτα από τα δύο. “Τους είπαμε να ψάξουν όπου θέλουν αρκεί να μην μας πειράξουν. Τους είπαμε ότι είμαστε φτωχοί και δεν έχουμε λεφτά. Μας προσπέρασαν και άρχισαν να ψάχνουν τα δωμάτια”.

Όσο και αν έψαξαν, όσα συρτάρια και αν άνοιξαν, σε όσα δωμάτια και αν πήγαν δεν βρήκαν το παραμικρό. Έτσι και ενώ είχαν παραμείνει στο σπίτι για 5 λεπτά, βγήκαν από την εξώπορτα και έγιναν καπνός. Το ζευγάρι μεταφέρθηκε από άλλους ενοίκους της πολυκατοικίας σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Η αστυνομία δεν κατάφερε να προλάβει τους κακοποιούς…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε