Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Κως: Απόπειρα αυτοκτονίας Γερμανού τουρίστα σε ξενοδοχείο!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο 78χρονος ήταν εξοπλισμένος με μηχανήματα τηλεποικινωνιών – Όταν είδε απέναντί του, τους αστυνομικούς, προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του…

Για τις 7 Ιουνίου αναβλήθηκε η δίκη στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, του 78χρονου Γερμανού που συνελήφθη σε δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου έκανε διακοπές στην Κω, με τη κατηγορία της παράνομης εκπομπής σήματος και της απόσπασης κατασχεμένων από την Ασφάλεια, μηχανημάτων ( ενός υπολογιστή και ενός πομποδέκτη).

Σύμφωνα με το kosnews24.gr, η δίκη που επρόκειτο να γίνει σήμερα αναβλήθηκε γιατί δεν υπήρχε δυνατότητα να μεταφραστούν έγγραφα που πιστοποιούν ότι ο 78χρονος έχει άδεια ραδιοερασιτέχνη. Ο ίδιος υποστήριξε στο δικαστήριο ότι ήθελε να κάνει εκπομπή σήματος και μόνο, γιατί ως ραδιοερασιτέχνης αποκτά βαθμούς ενώ απέδωσε στην κατάσταση μέθης που βρισκόταν, την προσπάθεια του να απαγχονιστεί με τη ζώνη του.

Ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης, συνελήφθη πριν λίγες ημέρες. Όταν μπήκαν οι αστυνομικοί στο δωμάτιο που διέμενε προσπάθησε να σπάσει τα μηχανήματα και στην συνέχεια αποπειράθηκε να βάλεις τέλος στην ζωή του,ευτυχώς όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε αφού τον εμπόδισαν οι αστυνομικοί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε