Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Κως: Δεν κατάφεραν να πείσουν στο αεροδρόμιο ότι είναι… “οικογένεια”

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Συνελήφθη στο αεροδρόμιο ένας 47χρονoς Σύριος, ο οποίος προσπάθησε να προωθήσει μια συμπατριώτισσά του με τα δυο ανήλικα παιδιά της, σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης…

Συνελήφθησαν χθες, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Κω,
ο 47χρονος Σύριος και η 26χρονη συμπατριώτισσά του, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διευκόλυνσης εξόδου σε μη νόμιμους αλλοδαπούς και πλαστογραφίας πιστοποιητικών.

Ειδικότερα, χθες το βράδυ πήγαν στον Κρατικό Αερολιμένα Κω ο 47χρονος συνοδεύοντας την 26χρονη με τα δυο ανήλικα παιδιά της, προσποιούμενος ότι αποτελούν οικογένεια και επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση για Ιταλία, με παραποιμένα δελτία ταυτότητας.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης διαπιστώθηκε ότι ο 47χρονος μετέφερε την συμπατριώτισσά του με τα παιδιά της ακτοπλοϊκώς από τον Πειραιά στην Κω, έναντι 800 ευρώ και βάση συγκεκριμένου σχεδίου, την προμήθευσε με παραποιημένα δελτία ταυτότητας, για να τους διευκολύνει να ταξιδέψουν παράνομα.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων τέσσερα δελτία ταυτότητας Αρχών Βουλγαρίας και τέσσερα δελτία ταυτότητας Αρχών Ιταλίας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.

Διαβάστε ακόμα:

Δικινητήριο αεροσκάφος βγήκε εκτός διαδρόμου στο Αεροδρόμιο Μακεδονία

Η σύλληψη των λαθροκυνηγών εξελίχθηκε… επεισοδιακή στα Χανιά

Πέθανε μετά το σεξ 59χρονος στην Ηλεία!

Ξάνθη: Το τσίμπημα του κουνουπιού τον έστειλε στο Λοιμωδών Θεσσαλονίκης!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε