Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Κως: Νέος ξεσηκωμός κατοίκων για το προσφυγικό – Βγήκαν στους δρόμους για τη δημιουργία hot spot (Βίντεο)!

ΦΩΤΟ από kostoday.com
ΦΩΤΟ από kostoday.com

Κάτοικοι απέναντι από άντρες των ΜΑΤ για ακόμα μία μέρα στην Κω – Νέα ένταση για το προσφυγικό, δύο 24ωρα μετά την επεισοδιακή επίσκεψη του Πάνου Καμμένου στο νησί…

Από τις 08:00 το πρωί, κλούβες και περιπολικά της αστυνομίας έχουν “κλείσει” τον δρόμο απέναντι από την express service, προκειμένου να εμποδίσουν την πρόσβαση στην περιοχή Φωκάλια. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες αρκετός κόσμος έχει ήδη συγκεντρωθεί στο σημείο για να διαμαρτυρηθεί, για τη δημιουργία hot spot στην περιοχή. Οι δυνάμεις των ΜΑΤ έχουν παραταχθεί στο σημείο, με τους κατοίκους να φωνάζουν συνθήματα κατά της κυβέρνησης…

ΦΩΤΟ από kostoday.com

ΦΩΤΟ από kostoday.com

ΦΩΤΟ από kostoday.com

ΦΩΤΟ από kostoday.com

Όλα αυτά, δύο 24ωρα μετά την επεισοδιακή επίσκεψη του Πάνου Καμμένου στην Κω. Το ελικόπτερο τύπου Σινούκ που μετέφερε τον υπουργό Άμυνας στο νησί, δεν κατάφερε να προσγειωθεί αρχικά στο προκαθορισμένο σημείο, καθώς όταν έγινε αντιληπτό από διαδηλωτές, ξεκίνησαν επεισόδια, με τους αστυνομικούς να κάνουν περιορισμένη χρήση χημικών και δακρυγόνων για να τους απομακρύνουν.

Η ατμόσφαιρα έγινε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα αποπνικτική και για λόγους ασφαλείας, ο πιλότος έκανε στροφή προς τη Λέρο… Λίγη ώρα αργότερα όμως επέστρεψε και ο υπουργός κατέβηκε σε άλλη έκταση για να δει άλλο χώρο που έχει προταθεί για την δημιουργία hot spot, αφού όπως φαίνεται δημιουργείται πρόβλημα με το οικόπεδο Κανταρζή, αφού οι ιδιοκτήτες αρνούνται να το παραχωρήσουν.

Συγκεκριμένα, το ελικόπτερο προσγειώθηκε σε χώρο πίσω από τον Ιππικό Όμιλο. Ο Υπουργός κατέβηκε συνοδευόμενος από μηχανικούς και άλλα υπηρεσιακά στελέχη, έκανε μια σύντομη περιήγηση στο ακίνητο και αναχώρησε αμέσως.

ΦΩΤΟ από vimatisko.gr

Πηγή: kostoday.com

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε