Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Κωστής Πολύζος: Στην Κοζάνη το “σατανικό ζευγάρι” – Προθεσμία για να απολογηθούν πήραν μάνα και πατριός

Κωστής Πολύζος: Στην Κοζάνη το “σατανικό ζευγάρι” – Προθεσμία για να απολογηθούν πήραν μάνα και πατριός

Με τη συνοδεία ισχυρής Αστυνομικής δύναμης μεταφέρθηκαν λίγο μετά τις 13:00 της Κυριακής 24 Ιανουαρίου στον Ανακριτή Κοζάνης η μητέρα και ο πατριός του Κωστή Πολύζου, όπου ζήτησαν 48ωρη προθεσμία για να απολογηθούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες θα απολογηθούν στον Ανακριτή την Τρίτη 8 η ώρα το πρωί.

Εώς τότε, θα κρατούνται στο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης.

“Βράζει” η Σιάτιστα

Θυμός, δικαίωση και ανακούφιση είναι τα συναισθήματα που βιώνουν τα τελευταία 24ωρα οι κάτοικοι της Σιάτιστας.

Όλοι φαίνεται πως υποψιάζονταν τη μητέρα και τον πατριό του Κωστή για τη στυγερή δολοφονία του νεαρού και τώρα, 5 ολόκληρα χρόνια μετά νιώθουν δικαιωμένοι από την έκβαση της υπόθεσης.

Το συγγενικό περιβάλλον της μητέρας του Κωστή Πολύζου δήλωσε στο kozanilife: «Να καταδικαστούν με την εσχάτη των ποινών, αν το κάνανε αυτοί. Ο Κωστής δεν μας μιλούσε όταν ήταν μαζί τους, όταν ήταν μόνος του μας χαιρετούσε».
Συγκλονισμένοι δηλώνουν πως ακόμα δεν θέλουν να πιστέψουν πως μπορεί μια μάνα να αφαιρέσει τη ζωή του παιδιού της.

“Έπρεπε να έχει αυτοκτονήσει”

Παράλληλα όμως ξεχειλίζει η οργή και η αγανάκτηση των ανθρώπων που έζησαν την αγωνία της εξαφάνισης του Κωστή και προσπάθησαν να συμπαρασταθούν στην οικογένεια. Από την αρχή όμως φαινόταν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στη συμπεριφορά του ζευγαριού.

“Ντρέπομαι που την είχα γειτόνισσα, ντρέπομαι που την είχα και φίλη μου…. Πώς μπόρεσε και το έκανε… έπρεπε ήδη να είχε αυτοκτονήσει, πώς έζησε 5 χρόνια, μ’ αυτό το βάρος στην ψυχή της; Να τη βάλουν μέσα και να μην τη βγάλουν ποτέ ξανά. Ο Κωστής ήταν ένα παιδί γεμάτο ζωντάνια όσο ζούσε με τον πατέρα του, ήταν πολύ χαρούμενο και από τότε που πήρε τον δεύτερο τον άντρα της, από τότε άλλαξε τελείως ο Κωστής, αλλά και η μάνα του άλλαξε… ο έρωτας, το χρήμα… τι να πω», λέει μια από τις γειτόνισσες.

“Αχ αν τον είχα εδώ τι θα του έκανα που μας έκανε να ανησυχούμε” έλεγε ο πατριός στους γείτονες, λέει στην κάμερα μια κάτοικος του χωριού.

Φίλος Κωστή: Να ηρεμήσει η ψυχή του

«Δεν είμαι ικανοποιημένος, ικανοποιημένος θα ήμουν αν επέστρεφε ο Κωστής. Η δικαίωση είναι για την ψυχή του και όχι για μας, να ηρεμήσει η ψυχή του. Αν αυτοί δεν τον αγαπούσαν, υπάρχει πολύς κόσμος που τον αγαπούσε εδώ», μας είπε ο φίλος του, ο Σπύρος Καλαμπούκας, ο οποίος από την αρχή της εξαφάνισης του Κωστή ήταν αυτός που βοηθούσε στις έρευνες.

«Η μητέρα του Κωστή μου τηλεφώνησε για να με ρωτήσει αν ανέφερα στην Ασφάλεια ότι μου τηλεφώνησε προκειμένου να φανεί η ανησυχία της», μας λέει ο φίλος του άτυχου Κωστή.

“Πήγαινε στις εκκλησίες και ζητούσε να προσευχηθούν για να βρεθεί το παιδί της”

Είχε έρθει και μου είχε ζητήσει να βγάλω μια ανακοίνωση στο ραδιόφωνο ότι χάθηκε ο Κωστής λέει ο δημοσιογράφος Θεόδωρος Πεσνικάς, ο οποίος μάλιστα βρέθηκε και κατηγορούμενος από την οικογένεια ενώπιον του ΕΣΡ ότι με τα λεγόμενα του φωτογράφιζε τη μητέρα και τον πατριό ως δράστες. Τελικά η υπόθεση μπήκε στο αρχείο.

Ζητούσε από τους ιερείς να προσευχηθούν να βρεθεί ο γιος της συνεχίζει ο δημσιογράφος. Όλο το χωριό ψιθύριζε προσθέτει. Νιώθουμε δικαίωση αλλά και αγανάκτηση….

 Με πληροφορίες από kozan.grkozanilife

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε