Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΑΕΔ Συννεφιά 19 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Κουμπάρος Σώρρα: Ο Αρτέμης έχει λεξιλόγιο 20 λέξεων – Κυκλοφορούσε με ταυτότητα της ΕΥΠ

Κουμπάρος Σώρρα: Ο Αρτέμης έχει λεξιλόγιο 20 λέξεων – Κυκλοφορούσε με ταυτότητα της ΕΥΠ
ΦΩΤΟ από facebook
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 20.03.2017 | 10:22
Πρώτη δημοσίευση: 20.03.2017 | 10:22

Ο κουμπάρος και θύμα του Αρτέμη Σώρρα, Φώτης Λεπίδας υποστηρίζει ότι “ο εγκέφαλος σε όλα όσα έχει κάνει και όσα θα αποκαλυφθούν πως έχει κάνει ο Σώρρας είναι η γυναίκα του”.

Σοκάρουν τα όσα είπε ο κουμπάρος και ένα από τα θύματα του Αρτέμη Σώρρα, δικηγόρος Φώτης Λεπίδας για τα έργα και της ημέρες τόσο  του ιδρυτή της «Ελλήνων Συνέλευσις» όσο και της συζύγου του, μιλώντας στο «Ράδιο Γάμμα».

Ο κ. Λεπίδας αναφερόμενος στον Αρτέμη Σώρρα, τον χαρακτήρισε «σύγχρονο Καματερό» συμπληρώνοντας πως η περίπτωσή του χρίζει και ψυχιατρικής προσέγγισης και διερεύνησης.

Ο κουμπάρος και θύμα του Αρτέμη Σώρρα πρόσθεσε ότι ο εγκέφαλος σε όλα όσα έχει κάνει και όσα θα αποκαλυφθούν πως έχει κάνει ο Σώρρας είναι η γυναίκα του, τονίζοντας πως η ποινή οκταετούς κάθειρξης και η  στέρηση των πολιτικών τους δικαιωμάτων είναι τα προεόρτια των όσων έρχονται για το ζευγάρι.

Σε ότι αφορά τα πεπραγμένα τους ζέυγους Σώρρα, ο κ. Λεπίδας τόνισε πως χρίζουν ψυχιατρικής προσέγγισης σημειώνοντας πως «εάν πουν 3 φορές το ίδιο ψέμα τότε πιστεύουν πως είναι αλήθεια» ενώ πρόσθεσε πως τα ινία τα κινεί η σύζυγος του Σώρρα.

«Ο Σώρρας έχει λεξιλόγιο 20 λέξεων και δεν γνώριζε καν τι είναι ο ΔΙΑΣ. Περισσότερες πιθανότητες ήταν αν άκουγε τη λέξη ΔΙΑΣ να νόμιζε πως πρόκειται για επωνυμία συλλόγου ηλεκτρολόγων» – είπε χαρακτηριστικά ο κ. λεπίδας – τονίζοντάς πως αυτή που γράφει και συντάσσει κείμενα είναι η γυναίκα του.

Στο ερώτημα κατά πόσο θεωρεί ότι ο Σώρρας έχει διαφύγει στο εξωτερικό, εκτίμησε πως ο χώρος από τον οποίο έκανε το «διάγγελμα παράνοιας» το οποίο αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, είναι το υπόγειο κάποιου ελληνικού σπιτιού, ενώ αποκάλυψε πως ο Σώρρας είχε επαφές όπως του είχε δηλώσεις με πρόσωπα από τις μυστικές υπηρεσίες ενώ κάποτε του εμφάνισε και ταυτότητα της ΕΥΠ.

Πηγή: patrastimes


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Αρτέμης Σώρρας: Να παραδοθεί θέλει η σύζυγός του – Αντιμέτωπος με ισόβια ο ίδιος Αρτέμης Σώρρας: Να παραδοθεί θέλει η σύζυγός του – Αντιμέτωπος με ισόβια ο ίδιος
  2. Κατηγορούμενη συνεργάτης Σώρρα: “Βγάλαμε μια αλήθεια στον αέρα” Κατηγορούμενη συνεργάτης Σώρρα: “Βγάλαμε μια αλήθεια στον αέρα”
  3. Αρτέμης Σώρρας: Νέο ένταλμα σύλληψης για βαρύτατα κακουργήματα - Διώκονται και 7 συνεργάτες του Αρτέμης Σώρρας: Νέο ένταλμα σύλληψης για βαρύτατα κακουργήματα - Διώκονται και 7 συνεργάτες του
  4. Αρτέμης Σώρρας: Η άγνωστη αστυνομική επιχείρηση για τη σύλληψή του - Το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι! Αρτέμης Σώρρας: Η άγνωστη αστυνομική επιχείρηση για τη σύλληψή του - Το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι!
  5. Αρτέμης Σώρρας: Νέα αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά του κουμπάρου του [vid] Αρτέμης Σώρρας: Νέα αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά του κουμπάρου του [vid]
  6. Πρώην πρόεδρος ΠΑΕ στους πιστούς οπαδούς του Σώρρα! Πρώην πρόεδρος ΠΑΕ στους πιστούς οπαδούς του Σώρρα!