Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Κοζάνη: “Δε θα τον συγχωρήσω που σκότωσε την Ανθή! Έκλεισε δύο σπίτια”

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

– Συγκλονίζουν τα λόγια του πατέρα του φερόμενου ως δράστη της Κοζάνης
– Λέει ότι δε θα συγχωρήσει το γιο του για το έγκλημα της Ανθής Λινάρδου που συγκλόνισε τη χώρα
– “Έκλεισε δύο σπίτια” λέει χαρακτηριστικά στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live
– Μετανιωμένος δηλώνει ο σύζυγος μέσω του δικηγόρου του
– “Ντρέπομαι για το κακό που έκανε ο γιος μου” λέει η μητέρα του

Συγκλονίζουν τα λόγια του πατέρα, του κατηγορούμενου. Ο ίδιος λέει ότι έχει καταρρεύσει από την αποκάλυψη του φρικτού εγκλήματος, για το οποίο δεν θα συγχωρήσει ποτέ το γιο του.

Όπως είπε στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live: “Η Ανθή ήταν μαζί μου πάρα πολύ καλή. Με τη γυναίκα μου, επειδή είχε κουραστεί, ψευτολογοφέραν και εδώ και ενάμιση χρόνο δεν της μιλούσε η γυναίκα μου. Οι σχέσεις του Τάσου με την Ανθή ήταν… ήθελε να φύγει η γυναίκα. Δεν τους άκουγα να μαλώνουν τακτικά. Πιο πολύ για οικονομικά. Δεν πολυέβγαιναν έξω. Ήταν μαζεμένοι. Είχαν παντρευτεί αμέσως. Πρώτα με πολιτικό γάμο και μετά με θρησκευτικό… Παραπονιόταν η Ανθή για τις δουλειές πάρα πολύ και έλεγε ότι κουράζεται… ”

“Του είπα και μπροστά στους αξιωματικούς, αν το έκανες αυτό το πράγμα, να το πεις. Δεν είχα υποψιαστεί τίποτα. Μόλις είδα το χωράφι όμως… Κατέρρευσα… Ούτε εγώ μπορώ να βγώ έξω. Έκλεισε δύο σπίτια. Το λάθος το μεγάλο που έκανε και όλοι τον φτύνουν και καλά κάνουν. Κινητοποιείς την αστυνομία; Δεν τον συγχωρώ με τίποτα….. Δεν ήταν προμελετημένο. Ήταν της στιγμής. Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν κλεισμένος στον εαυτό του και ήταν τεντωμένα τα νεύρα του” είπε ο πατέρας του φερόμενου ως δράστη. Δείτε το βίντεο:

Ο θείος της Ανθής, είπε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου ότι από το ζευγάρι έφυγε γρήγορα ο έρωτας γιατί δεν ταίριαζε… “Όμως ό,τι διαφορές και να είχαν, δεν δικαιολογείται αυτό που έγινε… Δε μπορούμε να το πιστέψουμε αυτό που έγινε”.

Μετανιωμένος δηλώνει ο κατηγορούμενος

Όπως μετέφερε ο δικηγόρος του “είναι απόλυτα μετανιωμένος για αυτά που έχει κάνει” . Διευκρίνισε ότι η πλευρά του δράστη υποστηρίζει ότι το έγκλημα έγινε εν βρασμώ ψυχής “Δε μπορούσε να συγκρατήσει τον εαυτό του! Ήταν πάνω στον καβγά!… Συνειδητοποίησε ότι ήταν απόλυτα αποφασισμένη να φύγει με τα παιδιάκαι να τον εγκαταλείψει ενώ εκείνος είχε ελπίδες ότι θα αλλάξει γνώμη”.

Μητέρα συζύγου: “Ντρέπομαι για το κακό που έκανε ο γιος μου”

“Ασε την να φύγει… Χίλιες φορές! Τα παιδιά δε σκέφτηκε!” είπε με δάκρυα στα μάτια η μητέρα του συζύγου της αδικοχαμένης Ανθής Λινάρδου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε