Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Κοζάνη: Νέα στοιχεία για την εξαφάνιση της Ανθής Λινάρδου στο Βελβεντό – ”Έφυγε με άλλον” λέει ο πεθερός!

ΦΩΤΟ από facebook
ΦΩΤΟ από facebook

Σε πλήρη εξέλιξη το θρίλερ της εξαφάνισης με τη μητέρα τριών παιδιών στο Βεβλεντό Κοζάνης – Τα νέα στοιχεία που μελετούν οι αστυνομικοί, οι καταθέσεις και οι μαρτυρίες…

Στις μαρτυρίες προσώπων που τη γνώριζαν, ψάχνουν οι αστυνομικοί απαντήσεις για τη μυστηριώδη εξαφάνιση της 37χρονης μητέρας τριών παιδιών στο Βελβεντό Κοζάνης. Η Ανθή Λινάρδου χάθηκε ανεξήγητα από προσώπου γης και μάλιστα χωρίς να πάρει χρήματα, ρούχα και το κινητό της τηλέφωνο. Τελευταίος που την είδε πριν την εξαφάνιση, ήταν ο άντρας της, που κατέθεσε ότι η γυναίκα του, του είπε πως θα πήγαινε μια βόλτα το βράδυ του περασμένου Σαββάτου με τις φίλες της, για ποτό. Το επόμενο πρωί, όταν ο σύζυγός της ξύπνησε και δεν τη βρήκε στο σπίτι, ειδοποίησε την αστυνομία και οι έρευνες για τον εντοπισμό της ξεκίνησαν.

Το θρίλερ περιπλέκεται από την εκτίμηση του πεθερού ότι ”έφυγε με κάποιον γιατί δεν της άρεσε η ζωή στο Βελβεντό”, ενώ το μυαλό των κατοίκων της περιοχής πηγαίνει στο κακό. Ο πεθερός της τονίζει στην εφημερίδα Espresso: ”Έχω την εντύπωση ότι έφυγε με κάποιον. Ήταν συνεννοημένο το πράγμα. Κατά καιρούς είχε δείξει σημάδια ότι ήθελε να ξεσκάσει. Με τον κόσμο δεν έκανε παρέα. Το είχε γράψει και στο facebook. Η γυναίκα έφυγε”.

Όπως εξομολογείται ο σύζυγος στο Newsit.gr, η συμπεριφορά της Ανθής πριν φύγει από το σπίτι δεν τον προδιέθετε για αυτό που θα ακολουθούσε, ωστόσο, δεν κρύβει ότι στο μυαλό του περνάνε πολλές σκέψεις για το που μπορεί να βρίσκεται η σύζυγός του. “Σίγουρα το μυαλό μου πάει κάπου αλλά δεν μπορώ να πω. Αν δεν έχω κάποια σοβαρή ένδειξη δεν μπορώ να πω τίποτα με σιγουριά. Και κάπου άσχημα αλλά δεν αποκλείω τίποτα”, λέει ο κ. Τάσος ο οποίος ευχαριστεί τους συγχωριανούς του για το ενδιαφέρον που δείχνουν στις έρευνες προκειμένου να βρεθεί η Ανθή.

ΦΩΤΟ από το facebook

ΦΩΤΟ από το facebook

“Με μια ώρα ύπνο είμαι από την Κυριακή. Δεν μπορώ να κοιμηθώ, προσπαθώ να θυμηθώ έστω κάτι”, δηλώνει ο σύζυγος της αγνοούμενης. Στο πλευρό του κ. Τάσου βρίσκονται οι γονείς αλλά και η αδελφή της Ανθής, που ταξίδεψαν από τον Πειραιά, από όπου κατάγεται η 37χρονη, η οποία είναι μητέρα ενός 8χρονου αγοριού και δυο 6χρονων-δίδυμων κοριτσιών.

Στον Βελβεντό, οι κάτοικοι κάνουν λόγο για μια πολύ δυναμική κοπέλα, η οποία-παρά το γεγονός ότι έμεινε άνεργη τα τελευταία χρόνια- δραστηριοποιήθηκε σε αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους και εύχονται σύντομα η Ανθή να επιστρέψει στο σπίτι και την οικογένειά της.

Ρεπορτάζ: Κώστας Στάμου

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε