Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Κοζάνη: Στα μαύρα η μητέρα του Κωστή Πολύζου – Νέα προθεσμία για τη δολοφονία της Σιάτιστας που συγκλονίζει (Βίντεο)!

ΦΩΤΟ από prlogos.gr
ΦΩΤΟ από prlogos.gr

– Η μάνα και ο πατριός του Κωστή Πολύζου ζήτησαν και πήραν νέα 48ωρη προθεσμία για να απολογηθούν
– Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας για τους δύο κατηγορούμενους του εγκλήματος της Σιάτιστας Κοζάνης
– Αμίλητοι με χειροπέδες στα χέρια οι κατηγορούμενοι που αποδοκιμάστηκαν από κατοίκους της περιοχής
– Τι ζήτησε ο αδερφός της μητέρας του Κωστή που ”έσπασε” τη σιωπή του για τη στυγερή δολοφονία
– Οι σκέψεις και τα στοιχεία της αστυνομίας που ερευνούν την συνταρακτική υπόθεση
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

 

Νέα 48ωρη προθεσμία ζήτησαν και έλαβαν λίγο πριν τις 09.00 το πρωί, η μητέρα και ο πατριός του Κωστή Πολύζου για τη δολοφονία στη Σιάτιστα Κοζάνης που συγκλόνισε τη χώρα. Κατηγορούνται ότι σκότωσαν μέσα στο ίδιο τους το σπίτι τον άτυχο 23χρονο και στη συνέχεια τον έθαψαν σε χωράφι. Η Δέσποινα Κουτσέγκου μαζί με το σύζυγο της Χρήστο Ντίο πέρασαν το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου, όπου τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια. Από την πρώτη στιγμή δηλώνουν αθώοι  για το έγκλημα. Οι κάτοικοι της Σιάτιστας ζητούν την παραδειγματική τους τιμωρία δηλώνοντας βέβαιοι για την εμπλοκή τους στη δολοφονία αφήνοντας ακόμη και υπόνοιες για τον θάνατο του βιολογικού πατέρα του Κωστή Πολύζου.
 

Η μητέρα του Κωστή Πολύζου εμφανίστηκε ντυμένη στα μαύρα και αποδοκιμάστηκε από λίγα άτομα που βρίσκονταν στο δικαστικό μέγαρο, παρά το πρωινό της ώρας. Ο πατριός του, αμίλητος μπήκε στο γραφείο του ανακριτή πίσω της και εκείνος με χειροπέδες στα χέρια… 

Μιλώντας στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live, ο αδερφός της μητέρας του Κωστή είπε για τη δολοφονία του 23χρονου: “Αυτοί αν είναι, να τιμωρηθούν. Αν αποδειχθεί, να τιμωρηθούν με το παραπάνω” χαρακτηρίζοντας αυτό που έγινε “ατιμώρητο”. Για τον αδικοχαμένο ανιψιό του, λέει ότι ήταν “ένα πολύ ήσυχο παιδί”. Ακούστε όλα όσα είπε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου… 

Τα ίχνη του 23χρονου είχαν χαθεί στις 18 Φεβρουαρίου 2011, ενώ το πτώμα του βρέθηκε από κυνηγό επτά μήνες αργότερα, μισοθαμμένο, σε κτήμα του πατριού, κοντά στη Σιάτιστα. Το ζευγάρι συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή στην Ελευσίνα Αττικής, ύστερα από σχετικά εντάλματα που εξέδωσε ο ανακριτής Κοζάνης.

Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, το ανδρόγυνο φέρεται ότι είχε πάρει υπέρογκα τραπεζικά δάνεια στο όνομά του 23χρονου, γεγονός που πυροδότησε εντάσεις και συγκρούσεις μεταξύ τους. Ύστερα από έναν ακόμη καυγά, οι κατηγορούμενοι φαίνεται ότι δολοφόνησαν τον νεαρό μεταφέροντας το πτώμα του στο κτήμα, όπου το έθαψαν.

Πηγή: Εκπομπή Tatiana Live, kozan.gr, prlogos.gr, kozanimedia.gr

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε