Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Κρήτη: 14 συλλήψεις για παράνομο τζόγο

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Παίκτες και ιδιοκτήτες καταστημάτων οδηγήθηκαν από την παράνομη λέσχη κατευθείαν στα κρατητήρια…

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το cretalive.gr οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Ηρακλείου έκαναν έλεγχο σε καφετέρια, ιδιοκτησίας ενός 44 χρονου, η οποία μάλιστα λειτουργούσε χωρίς άδεια.

Εκεί συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω με τα… χαρτιά στα χέρια τέσσερις άνδρες 39, 25, 23 και 38 χρονών, αλλά και τον ιδιοκτήτη του καφέ, για παράβαση του Νόμου Περί Παιγνίων, Εράνων και Λαχειοφόρων αγορών.

Η παρτίδα διεξαγόταν στον ειδικά διαμορφωμένο πρώτο όροφο του μαγαζιού ενώ στο τραπέζι βρέθηκαν επίσης χρήματα και μάρκες, ενώ κατασχέθηκαν 300 ευρώ.

Άλλα οκτώ άτομα συνελήφθησαν χθες το βράδυ, στην Ιεράπετρα περίπου στις 23.00, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ιεράπετρας και του Τ. Α. Ε. Λασιθίου, καθώς σε έλεγχο σε καφετέρια βρέθηκαν να παίζουν πόκερ, έναντι χρημάτων.

Συνελήφθησαν επτά Έλληνες και ένας αλλοδαπός, ενώ κατά την έρευνα βρέθηκε και κατασχέθηκε το ποσό των 500 ευρώ και 878 πλαστικές μάρκες.

Τέλος στα χέρια της αστυνομίας έπεσε και ένας 39χρονος για παράβαση του Νόμου Περί Παιγνίων Εράνων και Λαχειοφόρων αγορών γιατί κατά τη διάρκεια ελέγχου βρέθηκαν, στην καφετέρια του στο Γάζι, έξι ηλεκτρονικά, σε λειτουργία και κατάσταση αναμονής.

Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι η καφετέρια λειτουργεί χωρίς την απαιτούμενη από τον νόμο άδεια ίδρυσης και λειτουργίας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε