Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Κρήτη: Αερόσακος σκότωσε τη δίχρονη Ελευθερία – Οδύνη στα Ζωνιανά για το τροχαίο δυστύχημα [pics]

ΦΩΤΟ από cretalive.gr
ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Συγκλονίζει η ανείπωτη τραγωδία που έπληξε πολύτεκνη οικογένεια. Το δίχρονο κοριτσάκι άφησε την τελευταία του πνοή με τρόπο αναπάντεχο…

Tο μεσημέρι γράφεται η τελευταία πράξη της τραγωδίας που συγκλόνισε ολόκληρη την Κρήτη. Συγγενείς και φίλοι θα συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία το 2χρονο αγγελούδι που τόσο αναπάντεχα έφυγε από τη ζωή μετά από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε χθες το πρωί στα Ζωνιανά. Η κηδεία της 2χρονης Ελευθερίας Παπαδάκη θα τελεστεί στη 13.00 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στα Ζωνιανά. Η πολύτεκνη οικογένεια, αλλά και ολόκληρο το χωριό θρηνεί για την αναπάντεχη απώλεια του 2χρονου κοριτσιού που τραυματίστηκε θανάσιμα όταν άνοιξε ο αερόσακος του αυτοκινήτου που οδηγούσε η 23χρονη μητέρα του. Την ίδια ώρα η 23χρονη μητέρα του 2χρονου κοριτσιού νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένη στη ΜΕΘ του Βενιζελείου. Η ίδια δε γνωρίζει για το θάνατο του παιδιού της ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ζητούσε να μάθει πληροφορίες για την κατάσταση του.

ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Το τροχαίο σημειώθηκε όταν το αυτοκίνητο κάτω από άγνωστες συνθήκες καρφώθηκε σε κολόνα της ΔΕΗ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το τροχαίο άνοιξε ο αερόσακος του αυτοκίνητου και το άτυχο κοριτσάκι χτυπήθηκε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο παππούς μετέφερε άμεσα το παιδάκι στο Κέντρο Υγείας της περιοχής ωστόσο κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του σε νοσοκομείο.

Τραγική ειρωνεία εκείνη την ώρα δεν υπήρχε βάρδια οδηγού ΕΚΑΒ με αποτέλεσμα το ασθενοφόρο να μένει ακινητοποιημένο και έτσι ο παππούς μετέφερε το παιδί με το δικό του μέσο στο Βενιζέλειο. Δυστυχώς όπως αποδείχτηκε ήταν αργά για το άτυχο κοριτσάκι που άφησε την τελευταία του πνοή.

Πηγή: cretalive.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε