Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 25 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Κρήτη: Αφήνουν από ταυτότητες μέχρι κινητά για μερικά λίτρα βενζίνης...

Κρήτη: Αφήνουν από ταυτότητες μέχρι κινητά για μερικά λίτρα βενζίνης...
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 28.09.2011 | 10:50
Πρώτη δημοσίευση: 28.09.2011 | 10:37

Πιστωτικές κάρτες ακόμα και για βενζίνη 3 ευρώ, χρησιμοποιούν οι καταναλωτές που δεν τους περισσεύει πλέον ούτε ένα ευρώ...

''Πολλοί πελάτες μας δίνουν πιστωτική κάρτα για να βάλουν βενζίνη 3 ευρώ, που φτάνει να πάνε σπίτι τους και την άλλη μέρα στη δουλειά'' τονίζει ο πρατηριούχος κ. Τάκης Χριστοδουλάκης στο cretalive.gr για να προσθέσει:

''Η κατάσταση είναι πια τραγική. Κάθε μέρα έχουμε ανθρώπους που μας δίνουν ταυτότητες, κινητά τηλέφωνα ή οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο αξίας έχουν κι έρχονται και τα παίρνουν πίσω μετά από δύο, τρεις μέρες ή και ποτέ. Και δεν μιλάμε για ποσά 30 και 40 ευρώ. Μιλάμε για 3 ευρώ, 5 ευρώ, το πολύ 10''!

Όπως εξηγεί ο κ. Χριστοδουλάκης, οι πελάτες που ζητούν να γεμίσουν το ρεζερβουάρ τους ή που βάζουν 30 και 40 ευρώ, απλά δεν υπάρχουν πλέον, ενώ οι καταναλωτές χρησιμοποιούν το αυτοκίνητο για τις απολύτως απαραίτητες μετακινήσεις τους.

Αντίστοιχες καταστάσεις βιώνει και ο κ. Παύλος Γιαουρτάς, που εκτιμά την πτώση ζήτησης στο πρατήριο του περίπου στο 30%. «Έχω στο συρτάρι αυτή τη στιγμή πέντε ταυτότητες ανθρώπων που έβαλαν βενζίνη και δεν είχαν χρήματα να την πληρώσουν. Κι είναι για ποσά 5 ευρώ ή 3 ευρώ δε μιλάμε για παραπάνω. Κάποιοι δεν έρχονται καν την επόμενη ημέρα να τις πάρουν».


   Διαδώστε αυτό το άρθρο