Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Κρήτη: Αισιοδοξία για τα τραυματισμένα παιδιά της άγριας καταδίωξης

To σημείο που τραυματίστηκαν τα δύο παιδιά - ΦΩΤΟ από cretalive.gr
To σημείο που τραυματίστηκαν τα δύο παιδιά - ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Στο πλευρό τους όλες αυτές τις μέρες οι γονείς και οι στενοί τους συγγενείς – Συνεχίζονται οι έρευνες για τους αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ. που εμπλέκονται στο ατύχημα

Αισιοδοξία εμπνέει η κατάσταση της υγείας του 19χρονου και του 16χρονου, που τραυματίστηκαν βαριά κατά τη διάρκεια καταδίωξης από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου. Τα δύο παιδιά βρίσκονται σε καταστολή στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, ωστόσο η υγεία τους έχει βελτιωθεί, σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς.

Στο ποινικό κομμάτι της υπόθεσης, συνεχίζονται οι καταθέσεις μαρτύρων, ενώ αναμένονται και τα πορίσματα των ειδικών. Παράλληλα οι οικογένειες απευθύνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για την υπόθεση να καταθέσει στον ανακριτή.

Εν τω μεταξύ τις οικογένειες των δύο παιδιών που τραυματίστηκαν βαρύτατα στη διάρκεια καταδίωξης από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, στην παραλιακή λεωφόρο, επισκέφθηκε χθες (31-01-2013) στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου ο αξιωματικός του Επιτελείου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου, Τηλέμαχος Πανταγάκης, ο οποίος συζήτησε με τους γονείς, ενημερώθηκε για την υγεία των δύο τραυματιών και ευχήθηκε καλή ανάρρωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Χανιά:Ο φάκελος που έφτασε στην εφορία έκρυβε σφαίρα και προειδοποιητικό σημείωμα!

Αχαϊα: Βεντέτα σε Λύκειο με ”φουσκωτούς” – Απειλές για μαχαίρωμα μαθητών και καθηγητών!


Πάτρα: Κατέρρευσε συνταξιούχος στην ουρά για τη μειωμένη του σύνταξη!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε