Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 25 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Κρήτη: Αλλοδαποί φεύγουν λόγω κρίσης - Αφήνουν φέσια και παίρνουν... ό,τι βρουν!

Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 16.03.2012 | 14:08
Πρώτη δημοσίευση: 16.03.2012 | 13:49

Άνθρωποι κυρίως από τη Βουλγαρία που για χρόνια κατοικούσαν στην Κρήτη και εργάζοντας φροντίζοντας ηλικιωμένους αλλά και σε αγροτικές εργασίες, φεύγουν ... νύχτα από τα χωριά, παίρνοντας μαζί τους... ακόμη και τα λεμόνια!

Όπως διαβάζουμε στο CretaLive, οι αλλοδαποί μαζεύουν τα πράγματά τους και εγκαταλείπουν σαν κλέφτες τις περιοχές όπου για χρόνια είχαν ριζώσει.

Πρόσφατο παράδειγμα, είναι το περιστατικό που έγινε σε χωριό της ενδοχώρας. Οικογένεια που ζούσε εκεί τα τελευταία 6-7 χρόνια, μάλιστα ήταν η πρώτη οικογένεια που είχε εγκατασταθεί στο χωριό από τη Βουλγαρία, πήρε την απόφαση να φύγει.

Όμως όχι μόνο αποχαιρετιστήριο πάρτυ δεν οργάνωσε, όχι μόνο ούτε "γεια" δεν είπε στους ανθρώπους που όλα αυτά τα χρόνια τους είχαν ανοίξει την αγκαλιά τους, αλλά αντιθέτως τα μέλη της οικογένειας, αφού μάζεψαν τη νύχτα τις οικοσκευές τους, πήραν ακόμη και ... είδη σπιτιού: από χαρτί υγείας και ... αλάτι, μέχρι ... όλα τα λεμόνια από τη λεμονιά, πατάτες, κρεμμύδια και το κρέας από το ψυγείο!

Σαν να μην ήταν αυτό αρκετό, άφησαν "φέσι" στο σούπερ μάρκετ της περιοχής αλλά και σε άλλους με τους οποίους είχαν συναλλαγές, πήραν το καράβι κι έφυγαν, αφήνοντας ακόμη και ενοίκια απλήρωτα.

Αυτό δεν είναι το μοναδικό περιστατικό στο συγκεκριμένο χωριό. Πριν μερικούς μήνες έγινε παρόμοιο περιστατικό, με την οικογένεια να εφαρμόζει την ίδια πρακτική...

Διαβάστε ακόμα:
Αλβανοί και Κινέζοι εγκαταλείπουν το Βόλο λόγω κρίσης
   Διαδώστε αυτό το άρθρο