Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Κρήτη: Απίθανος γάμος ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου – Η κίνηση του γαμπρού που συζητήθηκε [pics, vids]

ΦΩΤΟ από το neakriti.gr
ΦΩΤΟ από το neakriti.gr

Γαμπρός και νύφη σε ένα γάμο διαφορετικό με ιδιαίτερες εικόνες. Η στιγμή που ο γαμπρός σήκωσε το πόδι, με τα πειράγματα των καλεσμένων να διαδέχονται το ένα το άλλο…

Πρόεδροι συνδικαλιστικών σωματείων και οι δυο που αποφάσισαν ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου να ενώσουν τις ζωές τους και το έκαναν με έναν άκρως πρωτότυπο τρόπο. Πήγαν στο δημαρχείο να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης με τα υπηρεσιακά τους οχήματα. Ο λόγος για την πρόεδρο του σωματείου του νομού Ηρακλείου Βοήθεια στο Σπίτι κ. Χρυσούλα Κλεισαρχάκη και τον πρόεδρο του σωματείου χειριστών του νομού Ηρακλείου κ. Νίκο Καλαιτζάκη.

Ο γαμπρός επέλεξε να πάει στο δημαρχείο Αρχανών Αστερουσίων πάνω στη χούφτα ενός φορτωτή συνοδευόμενος από τους συναδέλφους τους αποσπώντας το πιο θερμό χειροκρότημα ενώ η νύφη κατέβηκε από το υπηρεσιακό αυτοκίνητο του «Βοήθεια στο Σπίτι».

Το ζευγάρι περιστοιχισμένο από συγγενείς, φίλους και συναδέλφους είπαν ναι στο επίσημο πλέον κοινό τους βίο ενώπιον του δημάρχου Αρχανών Αστερουσίων κ. Μανόλη Κοκοσάλη αλλά και του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου κ. Στέλιου Βοριά. Ενώ κατά την διάρκεια της τελετής δεν έλειψαν και τα πειράγματα στο γαμπρό όταν οι συνάδελφοι του αντιλήφθηκαν ότι είχε σηκώσει το δεξί του πόδι λέγοντας του χαρακτηριστικά ότι ο «γαμπρός είναι απο τώρα σούζα» και μάλιστα με το ένα πόδι.

Να σημειωθεί πάντως ότι η ευτυχία του ζευγαριού αναμένεται να ολοκληρωθεί σε λίγο διάστημα καθώς η πρόεδρος είναι έγκυος και με μεγάλη ανυπομονησία περιμένει με το σύζυγο της τον ερχομό της κορούλας τους.

Πηγή: neakriti.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε