Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Κρήτη: Αυτή είναι η καλύτερη παραλία της χώρας για το 2015 – Δείτε τη λίστα με τις 10 κορυφαίες της Ελλάδας!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Το Tripadvisor δημοσίευσε τη λίστα με τις 10 καλύτερες παραλίες στην Ελλάδα για το 2015….

όπως τις ανέδειξαν οι αναγνώστες του ταξιδιωτικού site μετά από ψηφοφορία. Στην πρώτη θέση βρίσκεται το παραδεισένιο Ελαφονήσι των Χανίων και στην τρίτη θέση η εξωτική λιμνοθάλασσα του Μπάλου.

Την δεύτερη θέση καταλαμβάνει η παραλία Εγκρεμνοί στην Λευκάδα, την τέταρτη ο κόλπος Αγ. Παύλου στην Λίνδο, την πέμπτη το ναυάγιο στην Ζάκυνθο και ακολουθούν το Σαρακίνικο της Μήλου, ο Μύρτος στην Κεφαλονιά, η Παλαιοκαστρίτσα, το Φαληράκι και ο Αγ. Προκόπιος.

Δείτε τα σχόλια των χρηστών του tripadvisor:

1. Ελαφονήσι, Χανιά –  Σχόλιο χρήστη: “Παράδεισος”
“Η θάλασσα ήταν γαλήνια και όμορφη. Τα χρώματα είναι έντονα: γαλάζια νερά, ροζ άμμος. Παράδεισος.” Έχει ενταχθεί στις προστατευόμενες περιοχές Natura, καθώς είναι γεμάτο αμμοθίνες με κρινάκια της άμμου και κέδρους. Επίσης, εδώ φωλιάζουν οι απειλούμενες χελώνες careta careta και πολλά είδη σπάνιων ζώων.

3. Λιμνοθάλασσα του Μπάλου, Χανιά – Σχόλιο χρήστη: “Ο παράδεισος υπάρχει και είναι στη Κίσαμο”
” Είναι μια ρηχή αμμουδερή παραλία που σχηματίζεται ανάμεσα στο Ακρωτήριο της Γραμβούσας και το μικρότερο ακρωτήριο Τηγάνι. Ο Μπάλος αποτελεί σίγουρα την πιο πολυφωτογραφημένη παραλία της Κρήτης, ένα πολύ αγαπημένο θέμα όλων των τουριστικών οδηγών της Ελλάδας.

Πηγή: Χανιώτικα Νέα

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε