Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Κρήτη: “Δεν εξαπάτησα τον Αμανατίδη”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Αρνείται τις κατηγορίες ο 29χρονος, τον οποίο οι Κρητικοί γνωρίζουν πια ως τον “άνθρωπο με τα χίλια πρόσωπα”…

Είναι ο άνθρωπος που σύμφωνα με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Αμανατίδη, του “εξαφάνισε” 79.000 ευρώ από την πιστωτική του κάρτα, την οποία του είχε δώσει ο ποδοσφαιριστής για να του βγάζει φθηνά αεροπορικά εισιτήρια.
Σε εκείνον είχε συστηθεί σαν… πιλότος.

O ποδοσφαιριστής Γιάννης Αμανατίδης - ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο 29χρονος φέρεται να παρουσιαζόταν στα θύματά του με διαφορετικές ιδιότητες. Πότε σαν ταξιδιωτικός πράκτορας, πότε σαν εισαγωγέας – εξαγωγέας αυτοκινήτων και πότε σαν άνθρωπος με τις κατάλληλες διασυνδέσεις.

Μετά τη σύλληψή του, οδηγήθηκε χθες στην α’ ανακρίτρια Ηρακλείου και όπως διαβάζουμε στο CretaLive, είπε ότι το τελευταίο διάστημα μένει στην Αθήνα όπου έχει επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Ο νεαρός αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι θα τις αντικρούσει με στοιχεία που θα φέρει στην απολογία του, τη Δευτέρα.

Μάλιστα ο δικηγόρος του, ζήτησε ο 29χρονος να απολογηθεί τόσο για την υπόθεση που αφορά τον διεθνή ποδοσφαιριστή όσο και για μία ακόμα. Σε αυτή, τη δεύτερη, ο 29χρονος φέρεται να “έφαγε” από Ηρακλειώτη το ποσό των 90.000 ευρώ για την αγορά λεωφορείου.

Διαβάστε ακόμα:
Ηράκλειο: Ξετίναξε την πιστωτική του ποδοσφαιριστή Αμανατίδη ο “άνθρωπος με τα χίλια πρόσωπα” – Του “έφαγε” 79.000 ευρώ!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε