Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Κρήτη: Δεν λένε στον οδηγό του μοιραίου ασθενοφόρου για τον θάνατο των συναδέλφων του!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο οδηγός έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο και ρωτάει για τους δύο φίλους του – Το ένα από τα δύο θύματα της τραγωδίας, του είχε σώσει τη ζωή…

Καλά στην υγεία του, ο 49χρονος οδηγός του μοιραίου ασθενοφόρου, εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε νοσκομείο. Ο έμπειρος διασώστης, υποβλήθηκε σε πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις, αφού είχε τραυματιστεί σοβαρά στο τροχαίο και φαίνεται ότι ξεπέρασε τον κίνδυνο.

Τις επόμενες μέρες όμως θα κληθεί να αντιμετωπίσει ένα ακόμα ισχυρό σοκ, αφού θα μάθει για το θάνατο των δύο συναδέλφων του. Μέχρι αυτή την ώρα, κανείς δεν έχει ενημερώσει τον 49χρονο για την τραγική κατάληξη των Βουρβαχάκη και Κελαράκη, αφού είναι δεδομένο ότι θα αποτελέσει η είδηση ισχυρό χτύπημα στον ήδη ταλαιπωρημένο άνδρα.

Εκείνοι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στο ΕΚΑΒ, λένε ότι τον 49χρονο διασώστη τον αποκαλούσαν ”σκιά του Βουρβαχάκη” αφού χωρίς εκείνον δεν πήγαινε πουθενά ο διευθυντής του Εθνικού Κέντρου Άμεση Βοήθειας.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, ήταν πάντα δίπλα του, ενώ ο Βουρβαχάκης είχε χαρακτηριστεί και ”φύλακας άγγελος” του 49χρονου, αφού τον είχε σώσει από ένα τροχαίο στο παρελθόν, ενώ όταν αντιμετώπισε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας ο αδικοχαμένος διευθυντής φρόντισε έτσι ώστε ο διασώστης να επισκεφθεί τους καλύτερους γιατρούς και τελικά να το ξεπεράσει.

Έτσι και χθες ο Βουρβαχάκης ήταν ξανά εκεί, φύλακας άγγελος του 49χρονου διασώστη και οδηγού του ασθενοφόρου, σώζοντας τον με την βοήθεια και του Κελαράκη, από βέβαιο θάνατο. Για εκείνους δυστυχώς δεν μπόρεσε κάποιος να κάνει κάτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Κρήτη: Η τελευταία πράξη του δράματος – Σπαρακτικοί λυγμοί για τους δύο νεκρούς!

Αχαϊα: Μεταμεσονύκτιος πανικός σε στρατόπεδο – Η περίπολος έπιασε κλέφτες!

Μακεδονία: Οι χαμηλότερες θερμοκρασίες του φετινού χειμώνα – Η Φλώρινα στους -17!

Κρήτη:Ο δρόμος των στεναγμών – 1.400 νεκροί μέσα σε 12 χρόνια!

Ηράκλειο: Πεινασμένος… για χρήματα σε πιτσαρία – Δείτε το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα!

Εύβοια: Οι αστυνομικοί πίστεψαν πως έκαναν λάθος όταν έφτασαν στον προορισμό τους!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε