Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Κρήτη: Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στον ειδικό φρουρό για την απόπειρα βιασμού

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Δίωξη για επικίνδυνες σωματικές βλάβες και απόπειρα βιασμού σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε στον 29χρονο ειδικό φρουρό που κατηγορείται ότι τα ξημερώματα της Τετάρτης εισέβαλε στο σπίτι 27χρονης και προσπάθησε να τη βιάσει.

Όπως διαβάζουμε στο FlashNews, σύμφωνα με την απόφαση του Εισαγγελέα Ρεθύμνου ο 29χρονος βαρύνεται με διώξεις για διατάραξη οικιακής ειρήνης και μέθη και παραπέμφθηκε  στον ανακριτή για να απολογηθεί το Σάββατο στις 12:30 το μεσημέρι.

Ο 29χρονος ειδικός φρουρός, συνελήφθη χθες τα ξημερώματα κατηγορούμενος για την απόπειρα βιασμού και τον άγριο ξυλοδαρμό μιας 27χρονης Ρεθυμνιώτισσας.

Όπως διαβάζουμε στο CretaLive, τα στοιχεία που έχει συλλέξει μέχρι τώρα η αστυνομία, είναι ιδιαίτερα επιβαρυντικά για τον νεαρό, ο οποίος κατάγεται από χωριό του Ρεθύμνου.
Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, φαίνεται να καταρρίπτεται ο ισχυρισμός του ότι υπήρχε κάποιου είδους σχέση με την κοπέλα.

H 27χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο, καθώς έχει κακοποιηθεί βάναυσα,
ενώ χθες το απόγευμα την επισκέφθηκαν ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης Μανώλης Παραβολιδάκης και ο Αστυνομικός Διευθυντής Ρεθύμνου Παντελής Μουρτζανός.

Και οι δυο έμειναν άφωνοι σύμφωνα με το CretaLive, από την κατάσταση στην οποία την είδαν και περισσότερο από τη διήγηση που τους έκανε η ίδια σχετικά με τον τρόπο κακοποίησής της.

Οι δυο αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., φέρονται να εξέφρασαν τον αποτροπιασμό τους για την πράξη του δράστη,
που μέχρι χθες υπηρετούσε στο Σώμα της ΕΛ.ΑΣ.
Της δήλωσαν την αμέριστη συμπαράστασή τους και τη διαβεβαίωσαν για την παραδειγματική του τιμωρία.

Διαβάστε ακόμα:

Καστοριά: Αλβανοί κλέφτες προσπάθησαν να εμβολίσουν περιπολικά! Τρελή καταδίωξη μετά από ληστεία

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε